Trash

Back to late 90s: Victoria και David Beckham ερωτευμένοι σε σκάφος στο Πορτοφίνο

Back to late 90s: Victoria και David Beckham ερωτευμένοι σε σκάφος στο Πορτοφίνο

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@victoriabeckham)

27 χρόνια μετά, ο ένας εξακολουθεί να θαυμάζει τον άλλον.

Το ότι, τον τελευταίο έναν περίπου χρόνο, η Victoria Beckham δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την κοινή οικογενειακή της ζωή με τον σύζυγό της, David Beckham, είναι κάτι που όλοι μας έχουμε παρατηρήσει. Δεν θα μπορούσαμε και διαφορετικά, δεδομένου ότι αρκετές από τις λήψεις και τις full in love αφιερώσεις της σχεδιάστριας μόδας και επιχειρηματία στο πρόσωπο του David γίνονται viral με ταχύτητα φωτός.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Victoria Beckham έκανε την ανατροπή. Και αυτό, διότι αντί να αναρτήσει μία λήψη από το σήμερα, επέλεξε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία από το παρελθόν με 90s διάθεση και ιταλικό μενταλιτέ. Στην throwback φωτογραφία ποζάρουν αγκαλιασμένοι πάνω σε ένα σκάφος, φορώντας καλοκαιρινά ρούχα και καπέλα. Οι φωτογραφίες, όπως αποκαλύπτει η ίδια η Victoria, τραβήχτηκαν στο Πορτοφίνο της Ιταλίας το 1997. Back to late 90s, δηλαδή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

“Το Πορτοφίνο το 1997 ήταν ένα πολύ, πολύ ρομαντικό ταξίδι. Θυμάμαι πόσο ενθουσιασμένη ήμουν που βρισκόμουν εκεί με τον David για πρώτη φορά. Η ένταση του να είμαστε οι δυο μας μαζί εκείνες τις 48 ώρες ήταν πραγματικά καταπληκτική. Φιλιά”, έγραψε η επιχειρηματίας στη λεζάντα της ανάρτησής της με τους διαδικτυακούς της ακολούθους να κάνουν λόγο για τη λυτρωτική ενέργεια ενός έρωτα που διατηρεί τη δυναμική του μέχρι και σήμερα, αλλά και να χειροκροτούν την Mrs. Beckham για το look της, το οποίο αποτελείτο από ένα floral bustier top και μαύρο παντελόνι και ένα jockey hat.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments