Trash

Ludovico Einaudi – Ο κορυφαίος Ιταλός συνθέτης ξανά στην Αθήνα

Ludovico Einaudi – Ο κορυφαίος Ιταλός συνθέτης ξανά στην Αθήνα

Πηγή Φωτογραφίας: telegraph.co.uk/

Ο Ludovico Einaudi θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο με μία 7μελή ορχήστρα.

Επτά χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ο Ludovico Einaudi επιστρέφει στην Ελλάδα. Στις 14 Σεπτμεβρίου ο κορυφαίος Ιταλός συνθέτης θα εμφανιστεί και πάλι, κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, με το πιάνο του και μία 7μελή ορχήστρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ludovico Einaudi (@ludovico_einaudi)

Ο Ludovico Einaudi είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συνθέτες της σύγχρονης μουσικής, με τα κομμάτια του να συγκεντρώνουν δισεκατομμύρια streams στις διάφορες πλατφόρμες!

Η μεγάλη αναγνώριση του έργου του έχει έρθει μέσα από τα soundtracks κινηματογραφικών ταινιών ( Intouchables, I’m Still Here, The Father, Nomadland), τηλεοπτικών σειρών (Doctor Zhivago, This is England, Acquario) και διαφημίσεων.

Ιδιαίτερα κομμάτια όπως τα Experience και Fly θεωρούνται σύγχρονα κλασικά και ανήκουν στην ποπ κουλτούρα.

Το minimal ύφος του, αλλά και οι ευρύτατες επιρροές που έχει εισάγει, έχει εξελιχθεί μέσα από τα 16 studio albums, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα Elements και In A Time Lapse. Με αυτά τα δύο βρέθηκε στο mainstream ραδιόφωνο και στα charts σε διάφορες χώρες, ενώ κέρδισε πλατινένιους και χρυσούς δίσκους στη Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία, την Ολλανδία.

Στην Ελλάδα, το κοινό τον ακολουθεί πιστά, κάνοντας sold out ταχύτατα τις εκάστοτε εμφανίσεις του. Ειδικά στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, έχει γράψει ιστορία με αξέχαστες εμφανίσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments