Αθλητισμός

Η Αλ Ιτιχάντ απέλυσε τον Γκαγιάρδο και φέρνει Πιόλι

Η Αλ Ιτιχάντ απέλυσε τον Γκαγιάρδο και φέρνει Πιόλι

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Η Αλ Ιτιχάντ απέλυσε τον Γκαγιάρδο και φέρνει Πιόλι

Ο πρώην τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ πλήρωσε την αντιπαράθεσή του με τον αστέρα της ομάδας, Καρίμ Μπενζεμά

Στη Σαουδική Αραβία, δεν αστειεύονται με τα αστέρια του ποδοσφαίρου, που επιστρατεύτηκαν με υψηλό τίμημα τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους για να ρίξουν φως σε ένα πρωτάθλημα που μέχρι τότε θεωρούνταν δευτερεύον.

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο, όμως, αψήφισε αυτές τις επενδύσεις και πλήρωσε το τίμημα. Φτάνοντας τον Νοέμβριο του 2023 στην Αλ Ιτιχάντ, ο πρώην προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ έθεσε στο περιθώριο τον Καρίμ Μπενζεμά, μετά την επιθυμία του Γάλλου να φύγει από τον σύλλογο.

Ύστερα από μερικές εβδομάδες, ωστόσο, ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για το 2022 επέστρεψε στον σύλλογο, αλλά οι σχέσεις μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του προπονητή του είχαν παγώσει.

Μετά απ΄ αυτό ο Γκαγιάρδο δεν ήταν σε θέση να υπολογίζει στην υποστήριξη του προέδρου του, ο οποίος μάλιστα δήλωσε πως ο Αργεντινός τεχνικός «διέπραξε σημαντικό λάθος απαιτώντας την αποχώρηση του Μπενζεμά».

Σε ένα πολύ συνοπτικό δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε αυτή την Τετάρτη, η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Γκαγιάρδο. Αντικαταστάτης του θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ο πρώην τεχνικός της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments