Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πιέζουν οι Τούρκοι για Ελ Κααμπί!

Ολυμπιακός: Πιέζουν οι Τούρκοι για Ελ Κααμπί!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακός: Πιέζουν οι Τούρκοι για Ελ Κααμπί!

Η Φενέρμπαχτσε τον πιέζει

Η Φενέρμπαχτσε τον πιέζει να αποδεχθεί τη δική της και ο Ζοσέ Μουρίνιο επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του για να τον πείσει.

Ο Μαροκινός φορ ήταν ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» την τελευταία σεζόν και παράλληλα ο μεγάλος πρωταγωνιστής τους στην πορεία προς την κατάκτηση του Europa Conference League. Λογικό είναι, επομένως, στον Πειραιά να επιθυμούν διακαώς την παραμονή του, όπως είναι λογικό και το να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Μία εξ αυτών είναι η Φενέρμπαχτσε και όπως αναφέρει στο Twitter ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάτσα Ταβολιέρι, ο οποίος ασχολείται με μεταγραφικά θέματα, ο Μουρίνιο επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παίκτη προκειμένου να του εξηγήσει ότι τον θέλει στη νέα του ομάδα.

Οι Τούρκοι φέρονται να έχουν δώσει προθεσμία μιας εβδομάδας στον Ελ Κααμπί για να απαντήσει στην πρότασή τους, η οποία φέρεται να είναι για συμβόλαιο 2+1 χρόνων με ετήσιες απολαβές 2 εκατ. ευρώ συν άλλο ένα ως μπόνους υπογραφής, ενώ ενδιαφέρον έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες και από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments