Πολιτική

Αυγενάκης:”Έχω ασυλία” φώναζε στον αστυνομικό που κάλεσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου-Η αναφορά της Αστυνομίας

Αυγενάκης:”Έχω ασυλία” φώναζε στον αστυνομικό που κάλεσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου-Η αναφορά της Αστυνομίας

Πηγή Φωτογραφίας: [367232] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο 22χρονος υπάλληλος του αεροδρομίου έχει δικαίωμα να υποβάλει μήνυση σε βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς έχει ήδη καταγραφεί ως συμβάν

Τη βουλευτική ιδιότητά του επικαλέστηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης μπροστά στον αστυνομικό που εκλήθη από τον 22χρονο υπάλληλο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», λέγοντας πως «έχω ασυλία», λίγα λεπτά μετά το επεισόδιο που δημιουργήθηκε από τον διεγραμμένο από τη Ν.Δ. βουλευτή Ηρακλείου.

Ο υπάλληλος, στον οποίο ξέσπασε ο πρώην υπουργός για το γεγονός ότι είχε χάσει την πτήση του, περίμενε την Αστυνομία μαζί με δύο αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου.

Η αναφορά της Αστυνομίας για το περιστατικό

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από την επίσημη αναφορά της Αστυνομίας για το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στις 10:15 το πρωί της περασμένης Παρασκευής, αστυνομικός του τμήματος Ασφαλείας του αεροδρομίου ενημερώθηκε από υπάλληλο security ότι είχε δημιουργηθεί επεισόδιο ανάμεσα σε επιβάτη και υπαλλήλους εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης σε πύλη αναχώρησης. Όταν έφθασε ο αστυνομικός, ο Λευτέρης Αυγενάκης του είπε «έχω ασυλία». Ο αστυνομικός κάλεσε συναδέλφους του και τότε ο 22χρονος υπάλληλος-θύμα του επεισοδίου ενημέρωσε ότι είχε προηγηθεί έντονο φραστικό επεισόδιο με τον πρώην υπουργό, όταν του είπε ότι δεν μπορούσε να επιβιβασθεί στο αεροπλάνο γιο το Ηράκλειο, αφού είχε καθυστερήσει να πάει στην πύλη αναχώρησης. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον 22χρονο υπάλληλο ότι έχει δικαίωμα να υποβάλει μήνυση, με εκείνον να επιφυλάσσεται του δικαιώματός του. Σημειώνεται ότι το θύμα του επεισοδίου έχει δικαίωμα να υποβάλει μήνυση εντός τριών μηνών από την τέλεση του αδικήματος, το οποίο ήδη έχει καταγραφεί ως συμβάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments