Πολιτική

Κασσελάκης για σύμπραξη με ΠΑΣΟΚ: Τα κόμματα δεν είναι επιχειρήσεις για να υπάρχουν συγχωνεύσεις και εξαγορές

Κασσελάκης για σύμπραξη με ΠΑΣΟΚ: Τα κόμματα δεν είναι επιχειρήσεις για να υπάρχουν συγχωνεύσεις και εξαγορές

Πηγή Φωτογραφίας: [370545] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ECONOMIST "28η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Σε αξιολόγηση του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του Economist, ο οποίος απέκλεισε τα σενάρια περί σύμπλευσης με την Κεντροαριστερά

Τέλος στα σενάρια περί ενδεχόμενης σύμπλευσης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ έβαλε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συμμετείχε στο 28ο ετήσιο συνέδριο του Economist και συνομίλησε με τον Executive Editor του ομίλου, Daniel Franklin.

Αρχικά, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μία αξιολόγηση του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, σχολιάζοντας πως «ήταν μία λυπηρή στιγμή να βλέπεις την ακροδεξιά να σαρώνει με τέτοιον τρόπο στην Ευρώπη». «Υπάρχει κρίση στο επίπεδο της πολιτικής ηγεσίας της Ευρώπης», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι «χρειαζόμαστε προδραστικές πολιτικές σε ό,τι αφορά την υποστήριξη του Νότου από τον Βορρά».

Σε σχέση με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στην Ελλάδα επισήμανε ότι είναι υπερήφανος για τη δεύτερη θέση και πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε πολύ κοντά με τη Νέα Δημοκρατία.

«Άσκησα κριτική στην ελληνική κυβέρνηση γιατί δεν διερεύνησε επαρκώς το ναυάγιο στην Πύλο», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στο συνέδριο του Economist.

Αναφορικά με την υγεία και το σύστημα του ΕΣΥ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη εκστρατεία για να δείξει ότι τα νοσοκομεία της χώρας είναι υποστελεχωμένα. Παράλληλα, προχώρησε σε μία σύγκριση ανάμεσα στο ελληνικό σύστημα Υγείας και το σύστημα υγείας των ΗΠΑ, παραθέτοντας παραδείγματα από τη διαχείριση της πανδημίας σε ΗΠΑ και Ελλάδα.

Κασσελάκης: Τα κόμματα δεν είναι επιχειρήσεις για να υπάρχουν συγχωνεύσεις

«Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να έχουμε μια κυβέρνηση για το λαό. Ως πρωθυπουργός δε θα χρειάζεται να παίρνω κανενός την άδεια για να κάνω ό,τι χρειάζεται. Θα είμαστε ανεξάρτητοι», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θέλουμε να είμαστε η σύγχρονη Αριστερά, ένα σύγχρονο παράδειγμα για το πώς μπορούν να λειτουργήσουν οι αγορές με δημόσια αγαθά και δικαιώματα» πρόσθεσε. Ερωτηθείς για μία σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «τα κόμματα δεν είναι επιχειρήσεις για να υπάρχουν συγχωνεύσεις και εξαγορές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments