Πολιτική

Σταϊκούρας για περιστατικό με Αυγενάκη: Καταδικάζω οποιαδήποτε εκδήλωση βίας με απόλυτο τρόπο

Σταϊκούρας για περιστατικό με Αυγενάκη: Καταδικάζω οποιαδήποτε εκδήλωση βίας με απόλυτο τρόπο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο υπουργός Μεταφορών αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ακροθιγώς στα όσα συνέβησαν με υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ο υπουργός Μεταφορών αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ακροθιγώς στα όσα συνέβησαν με υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Την απόλυτη καταδίκη του εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, για το επεισόδιο που συνέβη στον διεθνή αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» και φέρεται να εμπλέκεται ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στράφηκε εναντίον υπαλλήλου του αερολιμένα όταν του ανέφερε ότι δεν μπορούσε να μπει στο αεροπλάνο, καθώς είχε καθυστερήσει να φτάσει, και το αεροσκάφος ήταν έτοιμο για απογείωση.

«Με την αρμοδιότητά μου, καταδικάζω με απόλυτο τρόπο οποιαδήποτε εκδήλωση βίας σωματικής και λεκτικής. Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει τοποθετηθεί για το θέμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταϊκούρας απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη.

Δίνει εξηγήσεις ο Αυγενάκης για το επεισόδιο στο «Ελ. Βενιζέλος» – Τι λένε στην κυβέρνηση [vid]

«Έχει κάνει ανάρτηση με συγνώμη και πηγαίνει άμεσα για παροχή εξηγήσεων στον γραμματέα της ΚΟ, Σταύρο Καλαφάτη, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη.

Παράλληλα, την απόλυτη καταδίκη του εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας. «Με την αρμοδιότητά μου, καταδικάζω με απόλυτο τρόπο οποιαδήποτε εκδήλωση βίας σωματικής και λεκτικής. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει τοποθετηθεί για το θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταϊκούρας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη.

«Υπήρξε επικοινωνία με τον πρώην υπουργό, μόλις ήρθε στο φως αυτό το βίντεο. Θεωρώ ότι πρέπει να ειπωθεί μια συγνώμη σε κάθε περίπτωση και να δοθούν εξηγήσεις», είπε νωρίτερα σήμερα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Παύλος Μαρινάκης, αναφορικά με βίντεο με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος καταγγέλθηκε ότι χτύπησε υπάλληλο αεροδρομίου και καταγγέλεται ότι έχει απειλήσει αστυνομικούς με δυσμενή μετάθεση.

Συμπλήρωσε ότι «θα βγει ανακοίνωση από τον ίδιο σε λίγο. Περιμένουμε τη θέση του πρώην υπουργού και πλέον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Μαρινάκης επισήμανε πάντως ότι «για τις περιπτώσεις της απόδοσης του κυβερνητικού έργου μπορεί να δίνεται χρόνος, αλλά σε περιπτώσεις συμπεριφορών, αυτές κρίνονται ακαραία και λογικές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ”, δεν γίνονται αποδεκτές από τον πρωθυπουργό».

Σημειώνεται πως ο κ. Αυγενάκης ζήτησε συγγνώμη για «την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας», δηλώνοντας, πάντως, «έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments