Πολιτική

Τασούλας για Αυγενάκη: Αποκλεισμός του από συνεδριάσεις της Βουλής [vid]

Τασούλας για Αυγενάκη: Αποκλεισμός του από συνεδριάσεις της Βουλής [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τασούλας για Αυγενάκη: Αποκλεισμός του από συνεδριάσεις της Βουλής [vid]

Με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, γνωστοποίησε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης θα αποκλειστεί από όλες τις συνεδριάσεις της Βουλής

Με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, γνωστοποίησε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης θα αποκλειστεί από όλες τις συνεδριάσεις της Βουλής, μετά το επεισόδιο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Εφαρμόζοντας τις αρχές που πηγάζουν από τον Κανονισμό το άρθρο 77 είμαι αναγκασμένος να επιβάλω μομφή για ανάρμοστη συμπεριφορά και αποκλεισμό από συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας.

Ο Μητσοτάκης διαγράφει από την ΚΟ της ΝΔ τον Αυγενάκη

Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέπεμψε τον Λευτέρη Αυγενάκη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ με αίτημα τη διαγραφή του από την ΚΟ. Μετά την προβλεπόμενη παροχή εξηγήσεων η επιτροπή θα επικυρώσει την ανωτέρω εισήγηση.

Μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο με το επεισόδιο που είχε ο Λ. Αυγενάκης στο αεροδρόμιο, ο πρωθυπουργός δέχθηκε εισηγήσεις για να προχωρήσει στη διαγραφή του γαλάζιου βουλευτή από την Κρήτη.Τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωση την απόφασή του για διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο υπουργείο Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments