Ελλάδα

Εστάλη 112 στην Αττική για ισχυρές καταιγίδες από το μεσημέρι -Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία [vid]

Εστάλη 112 στην Αττική για ισχυρές καταιγίδες από το μεσημέρι -Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Εστάλη 112 στην Αττική για ισχυρές καταιγίδες από το μεσημέρι -Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία [vid]

Εστάλη 112 για την κακοκαιρία που αναμένεται να χτυπήσει στην Αττική από το μεσημέρι. Στο προειδοποιητικό μήνυμα γίνεται αναφορά για ισχυρές καταιγίδες.

Εστάλη 112 για την κακοκαιρία που αναμένεται να χτυπήσει στην Αττική από το μεσημέρι. Στο προειδοποιητικό μήνυμα γίνεται αναφορά για ισχυρές καταιγίδες.

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία.

Μήνυμα έλαβαν πολίτες της Αττικής από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, προβλέπονται τοπικά ισχυρές καταιγίδες στην Αττική από το μεσημέρι σήμερα έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Περιορίστε τις μετακινήσεις και ακολουθείστε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ΕΜΥ, επιδείνωση του καιρού προβλέπεται έως αργά το απόγευμα σήμερα Πέμπτη (04-07-24) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Πέμπτη (04-07-24):

  • α. Στην ανατολική Μακεδονία και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως νομοί Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής) καθώς και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (βορείως της Μυτιλήνης) έως τις μεσημβρινές ώρες.
  • β. Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες από τις πρωινές έως τις απαγευματινές ώρες.
  • γ. Στην κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια από τις μεσημβρινές έως τις απογευματινές ώρες.

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία

Από νωρίς το πρωί, οι καταιγίδες πλήττουν την κεντρική αλλά και την ανατολική Μακεδονία. Στην εφαρμογή Windy φαίνεται η πορεία της κακοκαιρίας λίγο μετά τις 10:00.

Η κορύφωση του κύματος κακοκαιρίας αναμένεται τις μεσημεριανές ώρες. Σύμφωνα με το Windy, οι ισχυρές βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες θα πλήξουν το σύνολο της επικράτειας από τις 15:00 το μεσημέρι μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

Χαρακτηριστική η πρόγνωση της εφαρμογής για την εικόνα στην επικράτεια στις 15:00

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την Πέμπτη

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

  • Στην ανατολική Μακεδονία και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως νομοί Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής) καθώς και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (βορείως της Μυτιλήνης) έως τις μεσημβρινές ώρες.
  • Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες από τις πρωινές έως τις απαγευματινές ώρες.
  • Στην κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια από τις μεσημβρινές έως τις απογευματινές ώρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments