Ελλάδα

Ψυχικό: 35 με 40 διαμπερή τραύματα στη σορό του 54χρονου – Βίντεο με τις κινήσεις του δράστη

Ψυχικό: 35 με 40 διαμπερή τραύματα στη σορό του 54χρονου – Βίντεο με τις κινήσεις του δράστη

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση - Πάνω από 80 βίντεο με τις κινήσεις του δολοφόνου έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές

Πολλαπλά τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι του 54χρονου τοπογράφου, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την Τρίτη στο Ψυχικό, διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του θύματος. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στην ιατροδικαστική γνωμάτευση αναφέρεται πως το θύμα έφερε 35 με 40 διαμπερή τραύματα στο κεφάλι στο σώμα και ένα τραύμα στο πόδι.

Παράλληλα όπως διαπιστώθηκε από κάμερες ασφαλείας και επιβεβαιώθηκε και από τη βαλιστική εξέταση, ο δράστης τελικά χρησιμοποίησε δύο όπλα, συγκεκριμένα δύο εννιάρια πιστόλια. Σε βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, ο δολοφόνος φαίνεται ότι τα βγάζει από ένα τσαντάκι μέσης το πρώτο όπλο και αδειάζει τον γεμιστήρα στοχεύοντας τον 54χρονο, ενώ στη συνέχεια βγάζει και το δεύτερο πιστόλι, δίνοντας τις χαριστικές βολές. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν 20 κάλυκες από εννιάρια πιστόλια.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1, η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της πάνω από 80 βίντεο με τις κινήσεις του δολοφόνου του 54χρονου. Τα στοιχεία δείχνουν πως ο δράστης, είχε παρακολουθήσει και την προηγούμενη μέρα το θύμα. Σε οπτικό υλικό φαίνεται ο δράστης να κινείται με το σκούτερ περιμετρικά της τεχνικής εταιρείας και να αλλάζει συνέχεια θέσεις περιμένοντας το θύμα

Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχει μεταβεί από χθες στη Μύκονο προκειμένου να συλλέξει στοιχεία για τη δολοφονία του. Οι έρευνες επικεντρώνονται στην επαγγελματική δραστηριότητα του θύματος σε Μύκονο, Ίο και Πάρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments