Διεθνή

Τραμπ: Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για Μπάιντεν και Χάρις – «Τα παράτησε, τον έβγαλα από τη μέση»

Τραμπ: Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για Μπάιντεν και Χάρις – «Τα παράτησε, τον έβγαλα από τη μέση»

Πηγή Φωτογραφίας: FILE PHOTO: Republican presidential candidate and former U.S. President Donald Trump attends a press conference, the day after a guilty verdict in his criminal trial over charges that he falsified business records to conceal money paid to silence porn star Stormy Daniels in 2016, at Trump Tower in New York City, U.S., May 31, 2024. REUTERS/Brendan McDermid/File Photo

Αναφερόμενος στον Τζο Μπάιντεν, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε λόγο για «κακό τύπο» που «απλώς τα παράτησε»

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς «στόλισε» τον Τζο Μπάιντεν, αλλά και την Καμάλα Χάρις ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως προκύπτει από βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Απευθυνόμενος σε ανθρώπους που βρίσκονταν σε γήπεδο του γκολφ και αναφερόμενος στον Τζο Μπάιντεν, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε λόγο για «κακό τύπο» και χρησιμοποίησε και άλλους χαρακτηρισμούς.

«Απλώς τα παράτησε, ξέρετε – εγκαταλείπει τον αγώνα», ανέφερε ο Τραμπ καθισμένος σε ένα αμαξίδιο του γκολφ. «Τον έβγαλα από τη μέση – και αυτό σημαίνει ότι έχουμε την Καμάλα» συμπλήρωσε.

«Αξιοθρήνητη η Χάρις» Ως προς την Καμάλα Χάρις, είπε αρχικά ότι «θα τα πάει καλύτερα», ωστόσο πρόσθεσε ότι «είναι τόσο κακή» και «αξιοθρήνητη».

Επανερχόμενος στον Μπάιντεν, ο Τραμπ διερωτήθηκε: «Μπορείς να φανταστείς αυτόν τον τύπο να έχει να κάνει με τον Πούτιν; Και με τον πρόεδρο της Κίνας – που είναι πολύ σκληρός τύπος; Και τον βλέπουν».

Πριν αποχωρήσει, ο Τραμπ επανέλαβε: «Αλλά μόλις ανακοίνωσαν ότι μάλλον θα παραιτηθεί. Συνεχίστε να τον χτυπάτε, έτσι;».

Δεύτερες σκέψεις Μπάιντεν; Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, φέρεται να είπε σε έναν βασικό σύμμαχό του ότι γνωρίζει πως μπορεί να μην είναι εφικτό να σώσει την υποψηφιότητά του αν δεν κατορθώσει να πείσει το κοινό τις επόμενες ημέρες ότι είναι έτοιμος για μια νέα θητεία στην προεδρία των ΗΠΑ, στον απόηχο του καταστροφικού για τον ίδιο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη εβδομάδα, ανέφεραν σε δημοσίευμά τους οι New York Times, χθες Τετάρτη.

Όπως σχολιάζουν οι New York Times, η συζήτηση αυτή που είχε ο Μπάιντεν με τον στενό σύμμαχό του, είναι μια πρώτη ένδειξη ότι σκέφτεται σοβαρά κατά πόσο μπορεί να ανακάμψει έπειτα από το ντιμπέιτ.

Πάντως, ο Λευκός Οίκος διαβεβαίωσε ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσύρει την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments