Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης για δεξιά στροφή: «Άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, αρκεί να πιάνει τα ποντίκια» [vid+pics]

Άδωνις Γεωργιάδης για δεξιά στροφή: «Άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, αρκεί να πιάνει τα ποντίκια» [vid+pics]

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ( ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Άδωνις Γεωργιάδης: «Όταν πας σε μια ομιλία, δεν σημαίνει ότι συμφωνείς με όλα όσα ακούς»

«Ο κόσμος θα μας επανεκλέξει αν λύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας, και όχι με βάση την πολιτική καταγωγή του καθενός», υπογράμμισε, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε για την πρόσφατη ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Πολεμικό Μουσείο και απάντησε, λέγοντας πως «δεν σχολιάζω ποτέ τις δηλώσεις των πρώην πρωθυπουργών. Είμαι επί 17 συναπτά χρόνια βουλευτής. Αξιώθηκα να γίνω βουλευτής και υπουργός. Όμως δεν μπορώ να συγκριθώ με την πολιτική διαδρομή του Καραμανλή ή του Σαμαρά. Αυτό θα ήταν από τη μεριά μου αλαζονεία να σχολιάσω την ομιλία του κ. Σαμαρά. Θέλω να διατηρήσω τη συνείδηση του πραγματικού πολιτικού μεγέθους μου και να μη σχολιάσω την ομιλία του κ. Σαμαρά, στην οποία παραβρέθηκα. Και επίσης, όταν πας σε μια ομιλία, αυτό δεν σημαίνει πως συμφωνείς με όλα όσα ακούς. Ο κόσμος θα μας επανεκλέξει, αν λύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν δεν λύσουμε αυτά τα προβλήματα, ο κόσμος δεν πρόκειται να μας ξαναψηφίσει. Και μεταξύ μας, γιατί να μας ξαναψηφίσει, αν δεν έχουμε επιλύσει τα προβλήματα του;», διερωτήθηκε ρητορικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο σημείο αυτό, ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε για το εάν η ΝΔ πρέπει να πραγματοποιήσει δεξιά στροφή και ο Άδωνις υπενθύμισε ότι «ο μεγάλος αναμορφωτής της Κίνας είναι ο Τενγκ Σιάο Πινγκ. Δεν είναι βέβαια ο Μάο Τσε Τουγκ, ο οποίος βύθισε την Κίνα στα προβλήματα. Ο Τενγκ Σιάο Πινγκ είπε το περίφημο «άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, αρκεί να πιάνει τα ποντίκια». Αυτό σημαίνει πως δεν με ενδιαφέρει η πολιτική καταγωγή του άλλου. Το σημαντικό δεν είναι η πολιτική καταγωγή, αλλά η δυνατότητα επίλυσης των προβλημάτων.

Είναι καλός ο Πιερρακάκης; Είναι. Τι με νοιάζει αν κάποτε ήταν στο ΠΑΣΟΚ; Είναι καλή υπουργός η Λίνα Μενδώνη; Είναι. Τι με νοιάζει αν κάποτε ήταν στο ΠΑΣΟΚ; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως ρεαλιστής πρωθυπουργός έχει προσπαθήσει να φτιάξει μια κυβέρνηση, η οποία θα δουλέψει στην πράξη. Αν για παράδειγμα η μεταρρύθμιση για τους γιατρούς του ΕΣΥ δουλέψει, τότε τι σε ενδιαφέρει αν κάποτε ήμουν στο ΛΑΟΣ;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments