Πολιτική

Δημοσκόπηση: Πάνω από 30% και πάλι το ποσοστό της ΝΔ-Επιβεβλημένη η αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ λένε οι κεντροαριστεροί

Δημοσκόπηση: Πάνω από 30% και πάλι το ποσοστό της ΝΔ-Επιβεβλημένη η αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ λένε οι κεντροαριστεροί

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Δημοσκόπηση: Πάνω από 30% και πάλι το ποσοστό της ΝΔ-Επιβεβλημένη η αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ λένε οι κεντροαριστεροί

Ανατροπή στις δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών

Ένα θολό μετεκλογικό τοπίο καταγράφει η Metron Analysis στην μέτρηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Mega: η ΝΔ επανέρχεται σε ποσοστά άνω του 30% στην εκτίμηση ψήφου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαφορά 26 μονάδων από τον Στέφανο Κασσελάκη στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, αλλά η ακρίβεια θεωρείται πλέον το μεγαλύτερο πρόβλημα από σχεδόν έναν στους δύο ψηφοφόρους και το 42% εκτιμά ότι η μεγάλη αποχή στις ευρωεκλογές ήταν μία διαμαρτυρία για το πολιτικό μας σύστημα και ένα 65% εκτιμά ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση. 

Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο κ. Μητσοτάκης έχει 33% – δηλαδή ποσοστό μεγαλύτερο από του κόμματός του στις ευρωεκλογές – ενώ τον κ. Κασσελάκη επιλέγουν οι μισοί από όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Ανδρουλάκη το 30% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, ο κ. Βελόπουλος προηγείται του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο ερώτημα αυτό!

Δείτε την έρευνα: 

MetronForum-12
MetronForum-14
MetronForum-30
MetronForum-6
MetronForum-7
MetronForum-8
MetronForum-9
MetronForum-18
MetronForum-19
MetronForum-22
MetronForum-27

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments