Πολιτική

Γιαννακοπούλου: Όταν εκλέγεσαι κάπου και σε τιμά ο λαός με την ψήφο του, οφείλεις να μείνεις εκεί

Γιαννακοπούλου: Όταν εκλέγεσαι κάπου και σε τιμά ο λαός με την ψήφο του, οφείλεις να μείνεις εκεί
«Αδιανόητα τα περί πασαρέλας – Ο Ν. Ανδρουλάκης εκλέχθηκε μεταξύ έξι υποψηφίων»

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, μίλησε η βουλευτής και υποψήφια για την ηγεσία του Κινήματος, Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Όχι. Δεν θα ήμουν (σ.σ. υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος). Αλλά εγώ είμαι η Νάντια Γιαννακοπούλου. Οι άλλοι υποψήφιοι έχουν προφανώς τη δική τους λογική. Για εμένα είναι πολύ καθαρό ότι όταν εκλέγεσαι κάπου και σε τιμά ο λαός με την ψήφο του, οφείλεις να μείνεις εκεί που σε έχει τιμήσει ο ελληνικός λαός».

«Από κει και πέρα όμως, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σχολιάσω τίποτα. Εγώ δεν είμαι κριτής κανενός. Κριτής είναι μόνο ένας. Είναι ο ελληνικός λαός. (…) Αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο ο κ. Δούκας νομίζω ότι θα πρέπει, είναι δικό του θέμα, θα πρέπει να το εξηγήσει και να πει ποιο είναι το σκεπτικό του, ποιο είναι το όραμά του και ο ίδιος τέλος πάντων, πώς το αντιμετωπίζει, πώς το βλέπει. Με ρωτήσατε τι θα έκανα εγώ, σας απάντησα ξεκάθαρα» συμπλήρωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Είμαι από αυτούς που λένε, δεν υπάρχει περίπτωση να σχολιάσω ποτέ κάποιον συνυποψήφιό μου. Σε καμία περίπτωση δεν αποδέχομαι οποιοδήποτε σχολιασμό περί πασαρέλας. Θεωρώ ότι είναι αδιανόητο, ότι υποτιμά όλη αυτή τη συνθήκη. Εγώ θέλω να σας θυμίσω ότι το 2021 που εκλέχτηκε ο πρόεδρός μας, ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, ήταν έξι υποψήφιοι. Και θέλω να σας θυμίσω ότι πριν από το 2021, ήταν 8-9. Είναι κάτι το οποίο συμβαίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τα προηγούμενα χρόνια δεν δημιουργούσε θέμα και δεν ήταν πασαρέλα και ξαφνικά έγινε πασαρέλα τώρα. Η αλήθεια είναι ότι κάτι πρέπει να μας εξηγηθεί. Αν είναι πολιτικές οι θέσεις, τότε δεν υπάρχει καμία πασαρέλα. Αν πάει κάποιος να πει φύγε εσύ για να έρθω εγώ, γιατί είμαι πιο νέος, πιο ωραίος, πιο έμπειρος, πιο έξυπνος, δεν ξέρω, τι, τότε ναι, είναι πασαρέλα. Αν όμως είναι πολιτικές τοποθετήσεις, όχι δεν θα αποδεχθώ αυτόν τον ορισμό» είπε η κ. Γιαννακοπούλου.

Μιλώντας για την ενότητα του κόμματος την επομένη της εκλογής προέδρου, υπογράμμισε το εξής. «Θεωρώ απολύτως αυτονόητο ότι όποιος εκλεγεί πρόεδρος ΠΑΣΟΚ, όλοι θα ακολουθήσουμε στην πρώτη γραμμή να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Δεν μπορώ να καταλάβω οποιαδήποτε άλλη λογική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments