Πολιτική

Οι 7 μνηστήρες του ΠΑΣΟΚ

Οι 7 μνηστήρες του ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: [370288] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Μαζί με τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα, Παύλο Γερουλάνο, Μιλένα Αποστολάκη και Μιχάλη Κατρίνη, στην κούρσα για την ηγεσία έχουν μπει από χθες και η Νάντια Γιαννακοπούλου αλλά και ο Γιάννης Κανελλάκης.

Σε… πασαρέλα υποψηφίων εξελίσσονται οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, καθώς τα πρόσωπα τα οποία έχουν ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσουν την προεδρία του κόμματος… αισίως ανέρχονται σε επτά.

Μαζί με τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα, Παύλο Γερουλάνο, Μιλένα Αποστολάκη και Μιχάλη Κατρίνη, στην κούρσα για την ηγεσία έχουν μπει από χθες και η Νάντια Γιαννακοπούλου αλλά και ο… Γιάννης Κανελλάκης.

Επισήμως οι υποψηφιότητες θα παρουσιαστούν σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί τρεις εβδομάδες πριν ανοίξουν οι εσωκομματικές κάλπες στις 6 Οκτωβρίου, ενδέχεται όμως τις επόμενες ημέρες να δούμε και άλλα στελέχη να διεκδικούν την ηγεσία. Την ίδια ώρα, πάντως, ο κ. Κατρίνης εξέφρασε τη διαφωνία του με τη φράση «πασαρέλα υποψηφίων», που χρησιμοποίησε ο κ. Ανδρουλάκης, και ζήτησε να ανακληθεί, λέγοντας ότι συνιστά προσβολή συνολικά για το κόμμα και τα στελέχη του.

«Προσωπικά, από εμένα αυτή η έκφραση δεν γίνεται αποδεκτή και δεν πρέπει να λέγεται. Είναι μια δημοκρατική διαδικασία, ανοιχτή, όπου θα υπάρχουν προτάσεις, πολιτικό περιεχόμενο, συζήτηση και οι πολίτες της δημοκρατικής παράταξης θα κρίνουν και θα επιλέξουν», είπε στο Open. Μετά τις επαναλαμβανόμενες αινιγματικές δηλώσεις, που ξεκίνησαν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, η… ωραία Νάντια ανακοίνωσε τελικά την κάθοδό της στην κούρσα. «Θα το ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ! Όλοι μαζί! Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι μπροστά, θα είμαι υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ζητώ τη στήριξή σας! Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη, σύγχρονη, προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τη χώρα!», αναφέρει μεταξύ άλλων η βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών στη δήλωσή της.

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε όμως και ο Γιάννης Κανελλάκης, κάνοντας πολλούς στη Χαριλάου Τρικούπη να κουνούν με δυσθυμία το κεφάλι τους, φοβούμενοι μήπως η όλη εκλογική διαδικασία εκπέσει τελικά στη… γραφικότητα.

Η δήλωση του δημοσιογράφου έχει αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου, την παρακαταθήκη του οποίου υπόσχεται να μην προδώσει, ενώ τονίζει ότι σε περίπτωση που τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ τον τιμήσουν με την ψήφο τους θα συνεχίσει να μάχεται «υπέρ των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και κατά της καρεκλομανίας, καρεκλολατρείας και της εξουσιομανίας και σαφώς κατά των λαοκτόνων μέτρων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments