Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Οι στρατηγικές των υποψηφίων

ΠΑΣΟΚ: Οι στρατηγικές των υποψηφίων

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Παράλληλες προεκλογικές εκστρατείες.

Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα η λίστα των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Η Νάντια Γιαννακοπούλου, όπως αναμενόταν, ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά της, ενώ ακολούθησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης.

Από το βήμα του Εκόνομιστ, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι «Η εποχή Μητσοτάκη θα μείνει στην Ιστορία ως η εποχή με τη μεγαλύτερη αισχροκέρδεια».

Η μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αρχίζει ενώ προστίθενται νέες υποψηφιότητες. Στην κούρσα για την ηγεσία μπήκε η Νάντια Γιαννακοπούλου για να αλλάξει –όπως τονίζει- το κόμμα ριζικά προβάλλοντας σαφείς και καθαρές προτάσεις για την βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Οι υποψήφιοι, οργανώνουν την στρατηγική τους και ξεκινούν προεκλογική εκστρατεία. Ο Νίκος Ανδρουλάκης από το βήμα του Εκόνομιστ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση ότι οδηγεί σε νέες ανισότητες.

Δεν πρέπει να φοβίζει ο αριθμός των υποψηφίων, εμπλουτίζουν την διαδικασία λέει ο Παύλος Γερουλάνος που έκανε ανάρτηση για τις βρετανικές εκλογές.

Προεκλογικές περιοδείες στην Βόρεια Ελλάδα οργανώνει ο Χάρης Δούκας και ξεκινάει αύριο από την Θεσσαλονίκη.

Χρειαζόμαστε αξιόπιστα πρόσωπα και περιεχόμενο στην πολιτική σημειώνει ο Μιχάλης Κατρίνης και εξέφρασε τη διαφωνία του με τη φράση πασαρέλα υποψηφίων.

Το στίγμα της δικής της υποψηφιότητας δίνει η Μιλένα Αποστολάκη. «Παρών» για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελάκης.

Οι ζυμώσεις συνεχίζονται και τα στελέχη τοποθετούνται υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου. Οι υποψήφιοι για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσουν το πολιτικό τους σχέδιο τον Σεπτέμβριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments