Ελλάδα

Ρέμος: “Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ, έρχονται συναυλίες” – Το βίντεο που ανέβασε

Ρέμος: “Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ, έρχονται συναυλίες” – Το βίντεο που ανέβασε
Η δήλωση του τραγουδιστή μετά την γνωστοποίηση πως υπόκειται σε έλεγχο από τον οικονομικό εισαγγελέα

Λίγες ώρες μετά την πρώτη του δήλωση από την γνωστοποίηση πως υπόκειται σε έλεγχο από τον οικονομικό εισαγγελέα ο Αντώνης Ρέμος απευθύνθηκε μέσω των social media στους θαυμαστές του.

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ» ξεκαθάρισε ο Αντώνης Ρέμος σε stories που ανέβασε το βράδυ της Παρασκευής (5/7) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με την εμπλοκή του σε υπόθεση φοροδιαφυγής.

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση» τόνισε ο Αντώνης Ρέμος.

Η αλήθεια θα φανεί

Και συνεχίζει ο Αντώνης Ρέμος λέγοντας: «Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…» ενώ ενημέρωσε ότι η επόμενη συναυλία του, που είναι τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά όπως και «όλες οι υπόλοιπες που έρχονται». «Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του. Η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ» κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments