Focus

«Βυθιστείτε» στο νέο υπερπολυτελές θέρετρο της Soneva στις Μαλδίβες

«Βυθιστείτε» στο νέο υπερπολυτελές θέρετρο της Soneva στις Μαλδίβες

Πηγή Φωτογραφίας: .booking.com

Το Soneva Secret, το πρώτο θέρετρο στην ατόλη Haa Dhaalu, προσφέρει 14 απομονωμένες παραθαλάσσιες βίλες

Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες τελειοποίησης του brand Soneva, οι ιδρυτές του, ο Sonu Shivdasani και η σύζυγός του Eva, λάνσαραν επιτέλους το Soneva Secret. Το τέταρτο κατάλυμα του ομίλου και το τρίτο στις Μαλδίβες, το θέρετρο θέτει νέα πρότυπα για την ήδη ανεβασμένη μάρκα με μια ακόμη πιο αποκλειστική και προσαρμοσμένη προσθήκη. Σε ένα καταπράσινο νησί στη Haa Dhaalu Atoll, κατά μήκος της απομακρυσμένης βορειοδυτικής άκρης του αρχιπελάγους, υπάρχουν μόλις 14 βίλες πάνω από το νερό και στην παραλία, καθεμία από τις οποίες συνοδεύεται από δύο Barefoot Guardians (butlers) κι έναν ειδικό σεφ που θα φροντίζει για κάθε ανάγκη των επισκεπτών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Soneva (@soneva)

Όπως συμβαίνει με όλες τις ιδιοκτησίες της Soneva, το Secret διέπεται από τη φιλοσοφία της μάρκας για υπεύθυνο και βιώσιμο τουρισμό, η οποία διαχέεται από τα προϊόντα των μενού φαγητού μέχρι τον σχεδιασμό του. Με επικεφαλής την ίδια την Eva, η εμφάνιση και η αίσθηση του καταλύματος είναι αναμφισβήτητααντιπροσωπευτικά της Soneva, με ξύλο από βιώσιμες φυτείες να χρησιμεύει ως φυσικό φόντο για λεπτομέρειες όπως τα έπιπλα -τα οποία κατασκευάζονται επιτόπου από την ομάδα ξυλουργών της Soneva-, πολύχρωμα γυάλινα σκεύη και διακοσμητικά αντικείμενα που κατασκευάζονται από χρησιμοποιημένα γυάλινα μπουκάλια που λιώνουν στον κλίβανο Soneva Art & Glass, και ανακυκλωμένα κουτιά αλουμινίου που έχουν μετατραπεί σε πόμολα και γάντζους.

Οι ίδιες οι βίλες είναι υπαίθριοι χώροι που υμνούν το slow living και αποκαλύπτονται μέσα από δύο υπνοδωμάτια και μπάνια, ένα μεγάλο υπαίθριο κατάστρωμα με πισίνα, ένα ιδιωτικό γυμναστήριο που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών, ένα private δωμάτιο θεραπείας σπα και άλλα χαρακτηριστικά που φέρουν την υπογραφή της Soneva. Αυτά περιλαμβάνουν την αναδιπλούμενη οροφή στο κύριο υπνοδωμάτιο για την παρατήρηση των αστεριών, μια νεροτσουλήθρα κι ένα mini bar που λειτουργεί και ως κουζίνα. Εδώ, οποιοσδήποτε από τους 14 ιδιωτικούς σεφ, οι οποίοι όλοι ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη κουζίνα, είναι στη διάθεση του κοινού για να μαγειρέψουν από βιετναμέζικα έως ρωσικά πιάτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Soneva (@soneva)

Αλλού, το living room είναι ένας εντυπωσιακός open-air χώρος που σερβίρει όλη την ημέρα ένα μενού με διεθνή κλασικά πιάτα χρησιμοποιώντας φρέσκα, βιολογικά υλικά από τον κήπο του νησιού. Κάπου εκεί βρίσκονται και τα “signatureice cream & chocolate rooms”, καθώς και οι χώροι όπου σερβίρονται τυριά και αλλαντικά, τα οποία είναι ιδανικά σημεία για snack μετά από ένα πρωινό που περνά κανείς εξερευνώντας την πλούσια θαλάσσια ζωή.

Υπάρχει, επίσης, το “Out of This World”, ένα κελάρι κρασιών κι ένα παρατηρητήριο, το οποίο είναι προσβάσιμο με σχοινί από το κύριο νησί και όπου ο αστρονόμος βρίσκεται εκεί για να βοηθήσει στην περιήγηση στον νυχτερινό ουρανό, παράλληλα με την απόλαυση ενός ευρηματικού μενού γευσιγνωσίας πολλαπλών πιάτων, με πλούσιες επιλογές όπως καπνιστά παστά πράσα, καλαμάρια, πάστα κάσιους και χρυσό χαβιάρι Rossini, σε έναν υπαίθριο χώρο με κεντρική ανοιχτή κουζίνα και θέα στη θάλασσα.

Σύντομα έρχεται η πλωτή Castaway Villa, η πρώτη του είδους της στις Μαλδίβες, η οποία θα είναι προσβάσιμη μόνο με σκάφος και ολοκληρώνει την εμπειρία στο Soneva Secret, που τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, έχει συγκεντρώσει σταθερούς θαυμαστές από όλον τον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments