Διεθνή

Λε Πεν: Ο Εμπαπέ να αφήσει τη χρηστοήθεια

Λε Πεν: Ο Εμπαπέ να αφήσει τη χρηστοήθεια

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

«Δεν γίνεται εκατομμυριούχοι ή και δισεκατομμυριούχοι που ζουν στο εξωτερικό να απευθύνονται σε αυτούς που κερδίζουν 1300, 1400 ευρώ το μήνα».

Η Μαρίν Λε Πεν επέκρινε τα «ηθικά διδάγματα» του Κιλιάν Εμπαπέ , ο οποίος είχε καλέσει την προηγούμενη μέρα να «καταψηφίσουν (οι Γάλλοι) τη δεξιά πλευρά» στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών.

«Οι Γάλλοι έχουν κουραστεί να τους δίνονται ηθικά μαθήματα, να τους δίνονται οδηγίες για την ψήφο», δήλωσε στο αμερικανικό κανάλι CNN International, το οποίο μετέδωσε απόσπασμα αυτής της συνέντευξης στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι αναμφίβολα ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής », παραδέχτηκε η Μαρίν Λε Πεν, η οποία δεν δηλώνει οπαδός του ποδοσφαίρου . Αλλά «αυτή η τάση για ηθοποιούς, ποδοσφαιριστές και τραγουδιστές να έρχονται και να πουν στους Γάλλους τι πρέπει να ψηφίσουν, αρχίζει να γίνεται πολύ άσχημα αισθητή στη χώρα μας », πρόσθεσε.

Ειδικά όταν είναι «εκατομμυριούχοι ή και δισεκατομμυριούχοι που ζουν στο εξωτερικό» που απευθύνονται σε «αυτούς που κερδίζουν 1300, 1400 ευρώ το μήνα» , υπογράμμισε. «Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν την τύχη να ζουν καλά, ακόμη και να προστατεύονται από την ανασφάλεια, τη φτώχεια, την ανεργία (…) θεωρώ ότι πρέπει να διατηρούν μια μορφή αποστασιοποίησης», είπε .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments