Διεθνή

Νέα γκάφα Μπάιντεν: Μπέρδεψε τον εαυτό του με την Καμάλα Χάρις

Νέα γκάφα Μπάιντεν: Μπέρδεψε τον εαυτό του με την Καμάλα Χάρις

Πηγή Φωτογραφίας: People

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μπέρδεψε τον εαυτό με την Καμάλα Χάρις, την σημερινή Αντιπρόεδρο, επί προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα

εν πρόλαβε να καταλαγιάσει καλά καλά ο σάλος από την καταστροφική του επίδοση στο ντιμπέιτ με τον Τραμπ την περασμένη εβδομάδα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν (Joe Biden), βρέθηκε για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της φρενίτιδας των μέσων ενημέρωσης μετά από μια σειρά λεκτικών σφαλμάτων κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.

Σε μια αξιοσημείωτη γκάφα σε ραδιοφωνική συνέντευξη, ο Μπάιντεν δήλωσε «περήφανος που ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα που υπηρέτησε με μαύρο πρόεδρο», μπερδεύοντας τον εαυτό του με την Καμάλα Χάρις, την σημερινή Αντιπρόεδρο, επί προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Wurd της Φιλαδέλφειας ως μέρος των εορτασμών της 4ης Ιουλίου, όταν μίλησε να μιλάει για τα επιτεύγματά του. Θέλοντας να τονίσει την ιστορική σημασία της εκλογής της Καμάλα Χάρις ως Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ υπό τον Μπαράκ Ομπάμα, ο Μπάιντεν κατέληξε να μπερδέψει τα πρόσωπα και τις θητείες…

Αυτή η νέα γκάφα αυξάνει και πάλι τις ανησυχίες γαι τις διανοητικές και πνευματικές ικανότητες του αμερικανού προέδρου, ενώ απόψεετοιμάζεται να δώσει μία «υψηλού ρίσκου» τηλεοπτική συνέντευξη, χωρίς υποβολέα στον Τζορτζ Στεφανόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments