Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης έφτυσε την «Αυγή» και την έκλεισε με ένα tweet από την Αμερική [vid]

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης έφτυσε την «Αυγή» και την έκλεισε  με ένα tweet από την Αμερική [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Άδωνις Γεωργιάδης: Λέω προς συμπολίτες μου που δεν ψήφισαν Μπακογιάννη αλλά Δούκα «Πώς τα φέρνει η ζωή»

«Ο Κασσελάκης έκανε ένα φτύσιμο στην «Αυγή», δεν την κλείνεις με ένα tweet», υποστηρίζει, σε πρωινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακριβέστερα, ερωτηθείς για τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Υγείας απάντησε, ισχυριζόμενος: «Είδα τον διάλογο του Στέφανου Κασσελάκη με τους εργαζόμενους της «Αυγής». Τον παρακολούθησα με ενδιαφέρον και ιδιαίτερη προσοχή. Η εικόνα ενός Κασσελάκη που έκλεισε την «Αυγή» από την Αμερική με ένα tweet είναι αποκαρδιωτική. Δυστυχώς, επί της αρχής, αν η Αυγή έμπαινε μέσα κάθε μέρα, τότε κλείνεις την Αυγή. Όμως ο τρόπος με τον οποίον ο Κασσελάκης έκλεισε την «Αυγή» είναι προβληματικός. Δεν την κλείνεις την «Αυγή» με ένα tweet. Η «Αυγή» αντιπροσωπεύει ένα μέρος της ιστορίας αυτού του τόπου.

Ο Κασσελάκης θα έπρεπε να καλέσει σε διάλογο τους εργαζομένους στην Αυγή. Ο Κασσελάκης έκανε ένα φτύσιμο στην «Αυγή». Αν και δεξιός, βρίσκω απαράδεκτο τον τρόπο Κασσελάκη απέναντι στην «Αυγή». Και αυτός ο τρόπος δείχνει το ποιόν του ανθρώπου. Ο Κασσελάκης δεν έχει ιδέα τι είναι η «Αυγή». Αλλά και απέναντι στον Τσίπρα ο τρόπος του είναι ακόμα χειρότερος όσον αφορά τα λεγόμενα «μαύρα χρήματα». Και ο Τσίπρας θα έπρεπε ήδη να έχει τοποθετηθεί. Δεν μου αρέσει η στάση του. Αυτές οι συμπεριφορές βλάπτουν το δημοκρατικό πολίτευμα. Αυτές οι συμπεριφορές δημιουργούν ένα κλίμα απαξίωσης του πολιτικού συστήματος. Ο Τσίπρας πρέπει να εγκαταλείψει τη στάση σιωπής και να λάβει σαφή θέση, για να μην υπάρχει καμιά υπόνοια».

Στη συνέχεια, ο Άδωνις αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, για τις οποίες είπε χαρακτηριστικά: «Οφείλω να πω ότι πολλοί συμπολίτες μου έστειλαν, στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, με τη στάση τους ένα μήνυμα υπέρ του Χάρη Δούκα. Λέω προς τους συμπολίτες μου που ψήφισαν Δούκα ή απείχαν από τον δεύτερο γύρο «πώς τα φέρνει η ζωή».

«Είναι εύκολη δουλειά ο δήμαρχος Αθηναίων;», διερωτήθηκε ο υπουργός Υγείας. «Είναι μια εργασία μερικής απασχόλησης; Ο Δήμος της Αθήνας είναι τεράστιος. Ο δήμαρχος Αθηναίων πρέπει να διοικήσει ένα μικρό κράτος. Ούτως ή άλλως ένας δήμος είναι πλήρους απασχόλησης. Πόσω μάλλον για το δήμο Αθηναίων. Και θέλω να προσθέσω ακόμη ότι μου αρέσει που το ΠΑΣΟΚ κάνει μια οργανωμένη εσωκομματική διαδικασία», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments