Πολιτική

Σπίρτζης για Κασσελάκη:Απαξιώνεις κάτι και μετά το πουλάς–Να μην πάμε σε τέτοιες τακτικές για την Αυγή

Σπίρτζης για Κασσελάκη:Απαξιώνεις κάτι και μετά το πουλάς–Να μην πάμε σε τέτοιες τακτικές για την Αυγή

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σπίρτζης για Κασσελάκη: Απαξιώνεις κάτι και μετά το πουλάς – Ελπίζω να μην πάμε σε τέτοιες τακτικές για την «Αυγή»

«Η τακτική αυτή να μην οδηγήσει σε πώληση των περιουσιακών στοιχείων του κόμματός μας»

Την αντίθεσή του στην ενδεχόμενη εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της εφημερίδας «Αυγής» και του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑΧρήστος Σπίρτζης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι: «υπάρχει η τακτική Χατζηδάκη, απαξιώνεις κάτι και μετά το πουλάς ελπίζω να μην πάμε σε τέτοιες τακτικές για την «Αυγή», για το Κόκκινο, για τα περιουσιακά στοιχεία που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

Μάλιστα, τόνισε ότι «το λέω πολύ καθαρά, η τακτική αυτή να μην οδηγήσει σε πώληση των περιουσιακών στοιχείων του κόμματός μας. Επειδή στην αγορά είμαστε και ακούμε τριγύρω».

Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και στη διαμαρτυρία των εργαζομένων της «Αυγής» την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη, είπε ότι: «δεν είναι καθόλου τιμητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ», για να συμπληρώσει: «γιατί κάποιος πρόεδρος από την Αμερική είπε ότι δεν βγαίνει το καθημερινό φύλλο χωρίς να το έχει συζητήσει πουθενά ούτε με τα όργανα του κόμματος, ούτε με τους εργαζόμενους, ούτε με κανέναν».

Σε ό,τι αφορά τους υπαινιγμούς του Στέφανου Κασσελάκη περί «μαύρων ταμείων» ανέφερε ότι: «όποιο στοιχείο έχει πρέπει να το πάει στο εισαγγελέα και να το δώσει στη δημοσιότητα, αλλά εδώ δεν τολμά να δώσει μια λίστα με τους μισθοδοτούμενους που έχει στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι πρέπει: «να τους δώσει να ξέρουμε ποιοι, είναι αν μετέχουν στα όργανα και τι δουλειά κάνουν γιατί εδώ έχουμε έναν στρατό. Γιατί όταν επέλεξε να ανοίξει θέμα διώχνοντας κάποιους ανθρώπους, όπως ο κ. Θεοχαρόπουλος, οφείλει να δώσει στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, για να μην πέφτει λάσπη στον ανεμιστήρα, να δώσει λοιπόν στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ και στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ποιοι έχουν μισθοδοτούμενη επαγγεκματική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

«Γιατί, όταν επιχειρεί κύριε Σιαδήμα, να δείξει ότι υπάρχει μια κομματική γραφειοκρατία που τον αντιπολιτεύεται, γιατί θα τρελαθούμε εδώ… Είμαι εγώ κομματική γραφειοκρατία που δεν ήμουνα ποτέ και δεν είναι αυτοί που είναι δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη; Θα γελάσουμε δηλαδή σε λίγο».

Σε ερώτηση για την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και το ενωτικό κλίμα που επέδειξε ο Πρόεδρος του κόμματος, «είναι η εκατοστή mea culpa που λέει ο Στέφανος Κασσελάκης. Αν είχαμε συλλογική λειτουργία, πολλά από αυτά που έχει πει mea culpa, θα τα είχε αποφύγει ή αν άκουγε κάποιον άνθρωπο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments