Trash

Η επίθεση influencer στην Ολίβια Κούλπο για το minimal νυφικό της -«Είσαι κακός άνθρωπος»

Η επίθεση influencer στην Ολίβια Κούλπο για το minimal νυφικό της -«Είσαι κακός άνθρωπος»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/oliviaculpo

Μιλώντας για το «σεμνό» νυφικό της Ολίβια Κούλπο, η inlfuencer είπε: «Είμαι δημιουργός νυφικών εδώ και τέσσερα χρόνια και δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό, αλλά δεν μου αρέσει αυτό το νυφικό».

Πικρόχολα σχόλια έκανε μία influencer για τη νεόνυμφη Ολίβια Κούλπο, χαρακτηρίζοντας το νυφικό της «ένα τίποτα», με τον σύζυγο της πρώην Miss Universe να αντιδρά και να της απαντά.

H Ολίβια Κούλπο παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της παίκτη του NFL, Κρίστιαν Μακ Κάφρεϊ, στο Ρόουντ Άιλαντ, σε μια ρομαντική τελετή, με τη νύφη να επιλέγει ένα σικ και μίνιμαλ νυφικό από τον οίκο Dolce & Gabbana.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)

Αυτό το νυφικό όμως φαίνεται πως δεν ενθουσίασε την influencer Κένεντι Μπίνγκαμ, η οποία θέλησε να εκφράσει τις ειλικρινείς σκέψεις της σε ανάρτησή της στα social, που έχει γίνει viral.

Μιλώντας για το «σεμνό» νυφικό της Ολίβια Κούλπο, η inlfuencer είπε: «Είμαι δημιουργός νυφικών εδώ και τέσσερα χρόνια και δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό, αλλά δεν μου αρέσει αυτό το νυφικό».

Η Μπίνγκαμ εξήγησε ότι ενώ η πρώην Μις Υφήλιος ήταν μια «όμορφη νύφη» με το «απλό, κομψό νυφικό της», είναι «όλα αυτά τα πράγματα που περιβάλλουν το φόρεμα που αφήνουν ένα είδος πικρής επίγευσης».

Η δημιουργός περιεχομένου συνέχισε επικρίνοντας διάφορα πράγματα που είπε η Ολίβια Κούλπο στη Vogue σχετικά με το γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο νυφικό, όπως, για παράδειγμα, το ότι «δεν ήθελε να αποπνέει σεξουαλικότητα με οποιονδήποτε τρόπο, μομφή ή μορφή» και πως ήθελε ένα φόρεμα που «να δείχνει τόσο σοβαρό όσο και η δέσμευση του γάμου».

«Το τι θα φορέσεις την ημέρα του γάμου σου δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με το αν θα έχεις ή όχι έναν μακρύ κι ευτυχισμένο γάμο» είπε, ενώ πρόσθεσε ότι «προωθούσε αυτή την ιδέα για το πώς πρέπει να μοιάζουν όλες οι νύφες».

Η influencer κατηγόρησε, περαιτέρω, τις δηλώσεις του μοντέλου ως «πραγματικά περίεργες». Είχε επίσης θέμα με την Κούλπο που είπε ότι ο 28χρονος σύντροφός της τη βρίσκει «πιο όμορφη» όταν φοράει κάτι «διαχρονικό, κλειστό και κομψό».

«Νομίζω ότι είναι περίεργο το πόσο πολύ μιλάει για την κάλυψη, ειδικά ως κάποια που στην καθημερινή της ζωή δεν ντύνεται σεμνά. Απλώς, νομίζω ότι η χρήση της λέξης ”κλειστό” είναι τόσο αηδιαστική, επειδή δεν καλύπτεσαι στην καθημερινή ζωή. Και επίσης, γιατί σκέφτεται ότι είσαι η πιο όμορφη όταν είσαι καλυμμένη; Αυτό είναι τόσο περίεργο» είπε χαρακτηριστικά.

«Το νυφικό της ήταν ένα τίποτα» Στη συνέχεια, επέκρινε το φόρεμα επειδή είναι ένα «τίποτα» και έχει «απουσία προσωπικότητας».

«Είναι πολύ σαφές ότι αυτό δεν ήταν ένας γάμος. Αυτό ήταν μια συντηρητική καμπάνια και δεν ήταν καν καλοφτιαγμένο. Πήρατε αυτή την ανειλικρινή διαδρομή του pick me, που ειλικρινά έμοιαζε περισσότερο σαν να σκεφτόσασταν το αφήγημά σας παρά τον πραγματικό σας γάμο», ανέφερε.

Η απάντηση της Ολίβια Κούλπο και του συζύγου της

Άμεση ήταν η απάντηση του Κρίστιαν Μακ Κάφρεϊ μετά το παραλήρημα της influencer, ο οποίος σχολίασε κάτω από το Instagram Reel της Influencer.

«Τι διαβολικό πράγμα δημοσίευσες στο διαδίκτυο. Ελπίζω να βρεις χαρά και ειρήνη στον κόσμο, όπως η όμορφη σύζυγός μου» έγραψε.

Μαζί του συμφώνησε και η Ολίβια Κούλπο. «Ουάου, τι απολύτως κακός άνθρωπος είσαι. Ελπίζω κανείς να μην σε ξεσκίσει ποτέ με αυτόν τον τρόπο, γιατί είναι εξαιρετικά οδυνηρό. Αγαπώ αυτό το νυφικό και ήταν ό,τι ήθελα και κάτι παραπάνω».

Αρκετοί, πάντως, ήταν οι χρήστες που συντάχθηκαν με τον Μακ Κάφρεϊ και υπερασπίστηκαν την Ολίβια Κούλπο, εκθειάζοντας το «πανέμορφο» νυφικό της, ενώ τον επαίνεσαν που υπερασπίστηκε τη γυναίκα του.

«Γιατί είναι ok να παίρνεις μεμονωμένα λόγια της και να τα κάνεις προσωπικά; Αν είναι μοντέλο και Μις Υφήλιος, ίσως θέλει να μιλήσει λίγο πιο σοβαρά για τον εαυτό της. Δεν ακούστηκε καθόλου σαν να κρίνει άλλες γυναίκες. Μάλλον θέλεις να προβάλλεις τα εσωτερικά σου συναισθήματα πάνω της» σχολίασε κάποιος.

«Θεωρώ πως ό,τι κι αν φοράς, μπορεί να μεταφράσει το πώς νιώθεις εκείνη τη στιγμή. Αν ένιωσε ότι το φόρεμά της την έκανε να νιώθει έτσι, τότε είναι δικαίωμά της να το κάνει. Νομίζω ότι το φόρεμα είναι όμορφο, αλλά αυτή είναι απλώς η γνώμη μου. Ακόμα κι αν δεν συμφωνώ. Έτσι κι αλλιώς δεν μιλάει για όλες τις νύφες» έγραψε κάποιος άλλος. «Νομίζω ότι είναι πανέμορφο, αν και δεν θα το επέλεγα. Δεν νομίζω όμως ότι κάποιος άλλος πρέπει να νοιάζεται για το τι φοράει κάποιος στον γάμο του» ανέφερε ένας ακόμα.

Πάντως, η Ολίβια Κούλπο άλλαξε ρούχα για τη δεξίωση, επιλέγοντας ένα «αιθέριο» φόρεμα με κόψιμο σε σχήμα καρδιάς και στη συνέχεια ένα κορμάκι με μια διάφανη μίνι φούστα, που θύμιζε κλουβί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments