Αθλητισμός

Aθλητικές μεταδόσεις [6/7]: Που θα δείτε τον ημιτελικό της Ελλάδας με την Σλοβενία

Aθλητικές μεταδόσεις [6/7]: Που θα δείτε τον ημιτελικό της Ελλάδας με την Σλοβενία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Aθλητικές μεταδόσεις [6/7]: Που θα δείτε τον ημιτελικό της Ελλάδας με την Σλοβενία

Στις σημερινές (06/07) αθλητικές μεταδόσεις μονοπωλεί το ενδιαφέρον ο κρίσιμος ημιτελικός της Εθνικής Ελλάδος με την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ

Η πιο μεγάλη ώρα μέχρι την… επόμενη είναι τώρα για την Εθνική Ελλάδος στο Προολυμπιακό Τουρνουά! Όλος ο μπασκετικός κόσμος αδημονεί για τη “μάχη” δυο σπουδαίων παικτών. Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόντσιτς έτοιμοι να “λάμψουν” στο παρκέ του ΣΕΦ στον κρίσιμο ημιτελικό αγώνα της “επίσημης αγαπημένης” με την Σλοβενία με φόντο την πρόκριση στον τελικό, εκεί που θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στον δεύτερο ημιτελικό του Προολυμπιακού του ΣΕΦ, η Δομινικανή Δημοκρατία θα αντιμετωπίζει την Κροατία (21:00, ΕΡΤ3) και όποια από τις δυο ομάδες επιρκατήσει θα βρει στον τελικό είτε την Ελλάδα είτε την Σλοβενία.

Όλα για όλα η Εθνική Ελλάδος κόντρα στην Σλοβενία του Ντόντσιτς στο Προολυμπιακό

Έτοιμη για την μεγάλη “μονομαχία” (17:30, ΕΡΤ1) με Σλοβενία η Εθνική Ελλάδος που στοχεύει σε μια ακόμα νίκη την οποία φιλοδοξεί να πάρει μπροστά στα μάτια των χιλιάδων φιλάθλων την στο ΣΕΦ. Μια νίκη η οποία θα της δώσει την πρόκριση στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά, εκεί όπου θα διεκδικήσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@hellenicbf)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments