Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Υπό πολιορκία ο Μιλουτίνοφ!

Ολυμπιακός: Υπό πολιορκία ο Μιλουτίνοφ!

Πηγή Φωτογραφίας: [370214] BASKET LEAGUE 2023-2024 / 5oς ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του σερβικού «Mozzart»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του σερβικού «Mozzart» η Παρτιζάν θα ήθελε υπό προϋποθέσεις να εντάξει στο δυναμικό της τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, όμως όπως αναφέρει για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συμβούν μια σειρά από πράγματα.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα στην Σερβία που αναφέρουν πως η Παρτιζάν ενδιαφέρεται να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Νίκολα Μιλουτίνοφ σύμφωνα με το top10.gr

Όπως αναφέρει το σερβικό «Mozzart» ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να ενισχύσει την  ομάδα του με Σέρβους γηγενείς παίκτες υψηλού και γενικά ψάχνει να πάρει κάποιον μεγάλο παίκτη στην θέση του σέντερ.

Όλα όμως εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό και αυτό διότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο και είναι πολύ σημαντικός για τους Πειραιώτες. Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι αυτός που ρυθμίζει την κατάσταση είναι ο Σάσα Βεζένκοφ και το κατά πόσο θα ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα φέρεται να έχει άμεση σχέση με τον Μιλουτίνοφ, καθώς όπως αναφέρει το σέρβικο μέσο αν έρθει ο Βούλγαρος φόργουορντ στον Ολυμπιακό, υπάρχει πιθανότητα ο Σέρβος σέντερ να λύσει το συμβόλαιό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments