Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Χιμπέρνιαν: Πλήρωσε ένα λάθος και την αστοχία [0-1]

ΠΑΟΚ Χιμπέρνιαν: Πλήρωσε ένα λάθος και την αστοχία [0-1]

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΟΚ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Πολλές χαμένες ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε το μοναδικό λάθος που έκανε στο παιχνίδι με την Χιμπέρνιαν και ηττήθηκε με 1-0 στο δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία. Σκόρερ ο Μπόιλ. Πολλές χαμένες ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Λάθος και αστοχία

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο από ένα από τα δύο λάθη που έκανε στο ματς.

Σκόρερ ο Μπόιλ στο έκτο λεπτό μετά από λανθασμένη εκτίμηση και πάσα του Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ επιτέθηκε αρκετά, από δεξιά (κυρίως) και αριστερά ενώ και με τις στημένες φάσεις ήταν απειλητικός αλλά του έλειψε η καλή τελική προσπάθεια.

Απείλησε με Ντεσπόντοβ (χαμένο τετ-α-τετ) στο 4ο λεπτό και με Τάισον (19′), Καμαρά (20′), Τόμας (36′). Πέτυχε και ένα γκολ με τον Τόμας το οποίο δεν μέτρησε, ώς όφσαϊντ στο 35ο λεπτό.

Το σκορ στο ημίχρονο τον αδικεί.

Πολλές αλλαγές, ελάχιστη δημιουργία

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ άλλαξε και τους έντεκα παίκτες του. Η Χιμπέρνιαν τους άλλαζε σταδιακά και αυτό δεν βοήθησε και στον ρυθμό του αγώνα.

Πιο δραστήριος του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο ο Σαμάτα ο οποίος μετά από καλή συνεργασία με τον Γκούμα προσπάθησε να βρει τον Βιεϊρίνια στην περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ (64′).

Στο 85ο λεπτό ο Κουαλιάτα από δύσκολη γωνία προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με τον Γουόλακοτ, να πετάει την μπάλα κόρνερ.

Η δημιουργία του ΠΑΟΚ δεν ήταν στα επίπεδα του πρώτου ημιχρόνου. Το 0-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Πρώτη ήττα για τον ΠΑΟΚ στα φιλικά παιχνίδια του.

ΠΑΟΚ (Α’ ημίχρονο) : Κοτάρσκι – Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Καμαρά, Σβαμπ – Ντεσπόντοβ, Μουργκ, Τάισον – Τόμας (Κόουτς: Ραζβάν Λουτσέσκου)

ΠΑΟΚ (Β’ ημίχρονο) : Ταλιχμανίδης – Ότο, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα – Τσιγγάρας, Οζντόεφ – Βιεϊρίνια (83′ Σμυρλής), Γκούμας, Κουαλιάτα – Σαμάτα

Χιμπέρνιαν: Μπούρσικ (70′ Γουόλακοτ) – Μίλερ (62′ Μέγκουα), Εκπιτέτα (60′ Μπουσίρι), Ο’Χόρα – Κάντεν (70′ Χάρμποτλ), Μοράια-Γουέλς (72′ Γουίτακερ), Κάμπελ (72′ Άμος), Νιούελ (60′ Μολότνικοβ), Ομπίτα (72′ Ταβάρες) – Φέντε (60΄ Λέβιτ), Μπόιλ (60′ Γιουάν)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments