Αθλητισμός

Πορτογαλία Γαλλία: Οι Τρικολόρ με την Ισπανία στους “4” [3-5 στα πέναλτι]

Πορτογαλία Γαλλία: Οι Τρικολόρ με την Ισπανία στους “4” [3-5 στα πέναλτι]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram euro 2024//Την πρόκρισή της στους ημιτελικούς του Euro 2024, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, πανηγυρίζει η Γαλλία, η οποία για ακόμη μία φορά ήταν κακή αλλά για ακόμη μία φορά της πήγαν όλα καλά, αυτή τη φορά κόντρα στην Πορτογαλία την οποία απέκλεισε με 5-3 στα πέναλτι μετά το 0-0 σε 90λεπτο και παράταση

Την πρόκρισή της στους ημιτελικούς του Euro 2024, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, πανηγυρίζει η Γαλλία, η οποία για ακόμη μία φορά ήταν κακή αλλά για ακόμη μία φορά της πήγαν όλα καλά, αυτή τη φορά κόντρα στην Πορτογαλία την οποία απέκλεισε με 5-3 στα πέναλτι μετά το 0-0 σε 90λεπτο και παράταση

Την πρόκρισή της στους ημιτελικούς του Euro 2024, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, πανηγυρίζει η Γαλλία, η οποία για ακόμη μία φορά ήταν κακή αλλά για ακόμη μία φορά της πήγαν όλα καλά, αυτή τη φορά κόντρα στην Πορτογαλία την οποία απέκλεισε με 5-3 στα πέναλτι μετά το 0-0 σε 90λεπτο και παράταση.

Οι Τρικολόρ είναι οι φιναλίστ του Μουντιάλ 2022, μια ομάδα με πολύ ταλέντο και εμπειρία. Οι Ίβηρες, από την άλλη πλευρά, είναι επίσης μια ομάδα ταλαντούχα και έμπειρη. Και έχει και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Καμία από τις δύο, όμως, δεν αποδίδει καλά από την αρχή της διοργάνωσης, δεν προσφέρει θέαμα και αυτό δυστυχώς δεν άλλαξε τώρα.

Έτσι, χωρίς καμία υπερβολή, σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε ούτε μία αξιόλογη φάση, ούτε μία καλή, μεγάλη στιγμή. Είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά. Το σουτ του Ερναντέζ στο 20′ που απέκρουσε ο Ντιόγκο Κόστα είναι ίσως το μόνο που αξίζει να αναφερθεί και αυτό, βασικά, τα λέει όλα για το πώς ήταν το πρώτο 45λεπτο.

Στο β’ μέρος, όμως, τα πράγματα βελτιώθηκαν, με τις δύο ομάδες να δίνουν ρυθμό στο παιχνίδι και τους Πορτογάλους να έχουν καλή ευκαιρία στο 61′ με το διαγώνιο σουτ του Φερνάντες που απέκρουσε ο Μενιάν και τον Κανσέλο να σουτάρει άουτ στην εξέλιξη της φάσης.

Αμέσως μετά, στο 63′, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έγινε ακόμη πιο επικίνδυνη με τον Βιτίνια μετά το γύρισμα του Λεάο αλλά ο Μενιάν απέκρουσε και στη συνέχεια ο Ρονάλντο πήγε για γκολ με τακουνάκι αλλά δεν τα κατάφερε.

Όπως και να έχει, οι προσπάθειες της Πορτογαλίας ξεσήκωσαν τους οπαδούς της, με τους Γάλλους, από την άλλη πλευρά, να πλησιάζουν στο γκολ στο 66′ με το σουτ του Κολό Μουανί εντός περιοχής το οποίο κόντραρε με τάκλιν ο Ντίας, για να ακολουθήσει στο 70′ η πολύ καλή ευκαιρία με τον Καμαβινγκά που δεν κατάφερε να βρει στόχο με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η σειρά των πέναλτι

Ντεμπελέ: 0-1 Ρονάλντο: 1-1 Τουράμ: 1-2 Σίλβα: 2-2 Κουντέ: 2-3 Ζοάο Φέλιξ: Δοκάρι Μπαρκολά: 2-4 Μέντες: 3-4 Ερναντέζ: 3-5

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments