Αθλητισμός

Προολυμπιακό τουρνουά: Τεράστια κίνηση Μαρινάκη για όσους πάνε ΣΕΦ

Προολυμπιακό τουρνουά: Τεράστια κίνηση Μαρινάκη για όσους πάνε ΣΕΦ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Η Εθνική Ελλάδας προκρίθηκε στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί την Κυριακή (7/7) και όσοι πάνε στο ΣΕΦ θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα πάρκινγκ του Καραϊσκάκη έπειτα από εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Εθνική Ελλάδας προκρίθηκε στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί την Κυριακή (7/7)

Η Εθνική Ελλάδας προκρίθηκε στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί την Κυριακή (7/7) και όσοι πάνε στο ΣΕΦ θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα πάρκινγκ του Καραϊσκάκη έπειτα από εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Εθνική μας ομάδα είναι μια νίκη μακριά από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή τη νίκη θα προσπαθήσει να την πάρει την Κυριακή (7/7) αντιμετωπίζοντας την Κροατία ή τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο το ΣΕΦ, όπως έγινε και στον ημιτελικό με τη Σλοβενία, θα είναι κατάμεστο και όσοι πάνε δεν θα πρέπει να αγχώνονται για το πού θα παρκάρουν αφού θα είναι διαθέσιμα και όλα τα πάρκινγκ του Καραϊσκάκη.

Ο Μαρινάκης έδωσε έντολη στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του γηπέδου του Ολυμπιακού, Βασίλη Βασιλειάδη, και άνοιξαν όλα τα πάρκινγκ του για τους φιλάθλους που θα πήγαιναν στους αγώνες της Εθνικής, στο ΣΕΦ, για το Προολυμπιακό τουρνουά. Επίσης, του είπε ότι θα πρέπει να φωταγωγηθεί το στάδιο στον πλήρη φωτισμό του όλες τις ήμερες των αγώνων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments