Αθλητισμός

Στο στόχαστρο ομάδων της Serie A ο Τσέριν!

Στο στόχαστρο ομάδων της Serie A ο Τσέριν!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Στο στόχαστρο ομάδων της Serie A ο Τσέριν!

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η ιστοσελίδα "fussballeuropa.com" δύο ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος "...η Μπολόνια και η Ουντινέζε παρακολούθησαν τον Τσέριν στο Euro 2024".

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η ιστοσελίδα “fussballeuropa.com” δύο ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος “…η Μπολόνια και η Ουντινέζε παρακολούθησαν τον Τσέριν στο Euro 2024”.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως “…η συντακτική ομάδα μας έμαθε ότι η Μπολόνια (σ.σ. θα παίξει στο νέο League Stage του Champions League) και η Ουντινέζε έχουν παρακολουθήσει τον Τσέριν σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο μέσος δεν έχασε λεπτό στα τρία παιχνίδια των ομίλων και τη φάση των ‘16’ με την Πορτογαλία.

Ο Τσέριν είναι ένας πολύ καλός από πλευράς τεχνικής μέσος, που χαρακτηρίζεται από τις εξαιρετικές πάσες του και τις έξυπνες αποφάσεις στον αγωνιστικό χώρο. Δείχνει επίσης υψηλή ένταση στα τρεξίματά του τόσο σε αμυντικές, όσο και σε επιθετικές ενέργειες. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η Μπολόνια και η Ουντινέζε δεν έχουν κάνει ακόμη συγκεκριμένες κινήσεις προς τον Παναθηναϊκό“.

Ο Τσέριν δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, με τους “πράσινους” να ετοιμάζουν γενναία αναπροσαρμογή στις αποδοχές του και πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους, μετά την επιστροφή του απ’ την άδειά του προς τα μέσα Ιουλίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments