Ελλάδα

Συνελήφθη ο 44χρονος ύποπτος για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό [vid]

Συνελήφθη ο 44χρονος ύποπτος για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [370510] ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο 44χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία καθώς ο εισαγγελέας υπέγραψε το ένταλμα σύλληψης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό. Πέντε 24ωρα μετά την δολοφονία του έχει προσαχθεί ο βασικός ύποπτος, Έλληνας και γνώριμος στις αρχές.

Ο 44χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία καθώς ο εισαγγελέας υπέγραψε το ένταλμα σύλληψης.

Θυμίζουμε ότι oι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του άνδρα καθώς μέσω σχετικών βίντεο είδαν το μηχανάκι που φέρεται να οδηγούσε και ακολουθώντας την πορεία του τον βρήκαν.

Ο ίδιος όμως, ο οποίος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου αρνείται κάθε ανάμειξη στη δολοφονία του 54χρονου.

Κάνουν φύλλο και φτερό το μηχανάκι

To μηχανάκι που οδηγούσε ο δράστης ο οποίος εκτέλεσε τον 54χρονο έχει εντοπιστεί από τις Αρχές και έχει εστάλη στα Εγκληματολογικά ώστε να εξεταστεί.

Ετοιμαζόταν να φύγει για το εξωτερικό

Ο παλιός γνώριμος των Αρχών προσήχθη χθες από περιοχή της Αθήνας καθώς υπήρχχαν πληροφορίες ότι ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε η ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από την περιοχή του Ψυχικού, όπου σημειώθηκε η δολοφονία, καθώς σε κάποιο σημείο εμφανίζεται ο δράστης να κατεβαίνει από την μηχανή του προκειμένου να σηκώσει διαφημιστική ταμπέλα που έριξε κατά λάθος.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές η κίνηση αυτή έδωσε σημαντικά στοιχεία για τον δράστη καθώς «πρόδωσε» τον σωματότυπό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments