Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε το Family Pride στον Λευκό Πύργο

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε το Family Pride στον Λευκό Πύργο

Πηγή Φωτογραφίας: [370626] "FAMILY PRIDE" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Βάλτε τέλος στην παράνοια τους, πες τα πράγματά με το όνομά τους", ήταν ένα από τα συνθήματα των διοργανωτών του Family Pride στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21:00 η συγκέντρωση του «Family Pride» στη Θεσσαλονίκη, ως απάντηση στην παρέλαση του Europride 2024.

Μετά τις ομιλίες και αφού έψαλαν τον εθνικό ύμνο και άφησαν στον αέρα τα μπαλόνια (ροζ και γαλάζια) οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν πορεία που κινείται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Στην κεφαλή βρίσκονται άτομα που κρατούν ελληνικές σημαίες αλλά και παιδιά με σημαία «ορθοδοξία ή θάνατος». Οι συμμετέχοντες φωνάζουν συνθήματα όπως: «Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία» και «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας», όπως και ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Την ίδια ώρα βρίσκονται επί ποδός δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και της Κρατικής Ασφαλείας προκειμένου να διασφαλίσουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά μέχρι την ολοκλήρωση της πορείας.

«Βάλτε τέλος στην παράνοια τους, πες τα πράγματά με το όνομά τους» είναι ένα από τα μηνύματα των διοργανωτών, που αναφέρουν ακόμα ότι «ο όρος “οικογένεια” είναι μοναδικός», ενώ άλλο πανό γράφει «κάτω τα χέρια από τα παιδιά, οικογένεια είναι μόνο η παραδοσιακή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments