Lifestyle

Αντώνης Ρέμος: “Θα συνεχίσω να εργάζομαι κανονικά και δεν θα ακυρώσω καμιά συναυλία”

Αντώνης Ρέμος: “Θα συνεχίσω να εργάζομαι κανονικά και δεν θα ακυρώσω καμιά συναυλία”

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/aremovic

Τι απαντά στις κατηγορίες από την αρχή για το ξέπλυμα βρώμικοι χρήματος - Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των δικηγόρων του Αντώνη Ρέμου

Σχεδόν 24 ώρες μετά την αποκάλυψη ότι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές κατηγορείται για φοροδιαφυγή, ο Αντώνης Ρέμος με δήλωσή του επιβεβαιώνει ότι είναι ο ερευνώμενος καλλιτέχνης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GAPCREW (@greekshelpinggreeks)

«Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή» υποστηρίζει ο Αντώνης Ρέμος και προσθέτει «δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος, θα συνεχίσω να εργάζομαι κανονικά και δεν θα ακυρώσω καμιά συναυλία, γιατί από αυτές ζουν δεκάδες εργαζόμενοι».

Στη δήλωσή του, Ο Αντώνης Ρέμος εξηγεί ότι έχει δώσει ήδη εντολή «στους πληρεξούσιους Δικηγόρους μου, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να καταθέσουν αίτηση, ώστε να κληθώ – τάχιστα – να δώσω εξηγήσεις, να πληροφορηθώ γιατί κατηγορούμαι και να αντικρούσω τις αποδιδόμενες κατηγορίες

Κατά πληροφορίες οι κκ. Δημητρακόπουλος και Μπακάλης θα μεταβούν στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών και θα ζητήσουν την άμεση διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, ώστε να μάθουν ποιες είναι οι κατηγορίες σε βάρος του Αντώνη Ρέμου.

Η ανακοίνωση του Αντώνη Ρέμου

Έδωσα άμεσα εντολή στους πληρεξούσιους Δικηγόρους μου, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να καταθέσουν αίτηση, ώστε να κληθώ – τάχιστα – να δώσω εξηγήσεις, να πληροφορηθώ γιατί κατηγορούμαι και να αντικρούσω τις αποδιδόμενες κατηγορίες.

Έναντι του νόμου είμαστε όλοι ίσοι, οι διαρροές, όμως, ψευδών πληροφοριών σε βάρος μου είναι θεσμικό ατόπημα και παραβιάζουν τον Ποινικό Νόμο. Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου.

Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους. Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος.

Θα συνεχίσω κανονικά να εργάζομαι και δεν θα ακυρώσω καμιά συναυλία, γιατί από αυτές ζουν δεκάδες εργαζόμενοι. Θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments