Lifestyle

Αντώνης Ρέμος: Το δημόσιο μήνυμα της Υβόννης Μπόσνιακ – Μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου

Αντώνης Ρέμος: Το δημόσιο μήνυμα της Υβόννης Μπόσνιακ – Μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/(@yvonini)

Μετά τη δέσμευση της περιουσίας του τραγουδιστή που ελέγχεται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Η Υβόννη Μπόσνιακ έδειξε δημόσια την υποστήριξή της στον Αντώνη Ρέμο, που ελέγχεται από τις αρχές για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Με μια λιτή ανάρτηση στο Instagram, η σύζυγος του τραγουδιστή δημοσίευσε σε story μια φωτογραφία του από τη σκηνή, τη ώρα που τραγουδάει και έστειλε το δικό της μήνυμα. «Μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου» τόνισε η Υβόννη Μπόσνιακ στον άντρα της, με έμμεση αναφορά σε ένα από τα τραγούδια του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini)

Με ένα βίντεο στα stories του Instagram, ο τραγουδιστής, έδωσε συνέχεια στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά την πρώτη επίσημη τοποθέτησή του μέσω ανακοίνωσης στην οποία εξαπέλυε επίθεση κατά των Αρχών κάνοντας λόγο για διαρροές και ψευδείς πληροφορίες, ο τραγουδιστής με βίντεό του λέει πως δεν φοβάται και δεν έχει να κρύψει τίποτα και καλεί τον κόσμο να πάει στις συναυλίες του.

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση» αναφέρει αρχικά στα stories που έκανε στο Instagram ο τραγουδιστής.

«Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…» πρόσθεσε ενημερώνοντας ότι η επόμενη συναυλία του, που είναι τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά όπως και «όλες οι υπόλοιπες που έρχονται».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments