Lifestyle

«Είσαι ψεύτης, φεύγω, μη γελάς ρε μα@@@α»: Ο κακός χαμός με Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte

«Είσαι ψεύτης, φεύγω, μη γελάς ρε μα@@@α»: Ο κακός χαμός με Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ

Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός και ο ράπερ διατηρούσαν μια πολύ στενή και αγαπημένη φιλία και φέρεται να ήθελαν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, αλλά κανείς από τους δύο δεν το έχει παραδεχτεί μέχρι στιγμής

Ο Mente Fuerte ανακοίνωσε την επιστροφή της Πανσέληνου στη ζωή του μέσω του TikTok του, με τη Μαρία Σολωμού να του κάνει παρατηρήσεις για την αγορά μιας καινούριας μηχανής.

Τα τελευταία βίντεο του Mente Fuerte, που αποκαλεί «Νέο Σίριαλ – Η Μηχανή», εστιάζουν στην αντιπαράθεση με τη Μαρία Σολωμού, καθώς εκείνη τον πιέζει να της αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με την πραγματική κατοχή της μηχανής, την οποία φαίνεται ότι εκείνος επωφελήθηκε δανειζόμενος την από κάποιον άλλο.

«Ποιανού είναι η μηχανή; Πώς τον είπαμε τον άνθρωπο. Θα τον πάρουμε τηλέφωνο. Δεν έχω δει άνθρωπο να φεύγει Ιούνιο για διακοπές, μόνο οι δικοί σου φίλοι και σου αφήνουν τις μηχανές!» διαμαρτύρεται η Μαρία Σολωμού. Το δεύτερο part που ο Mente Fuerte ονομάζει «Είπε “εμένα ή τη μηχανή”» δείχνει τη Μαρία Σολωμού να ετοιμάζει τα πράγματά της για να φύγει λέγοντας: «Κατά τα άλλα η μηχανή δεν είναι δική μας. Είναι ενός ξένου ανθρώπου που δεν έχουμε ξανακούσει το όνομά του. Δεν πειράζει Γιώργο, ρωτάω εγώ, περιμένω μία εβδομάδα. Τα βλέπεις τα πράγματά μου; Έτοιμη είμαι! Πες τώρα!» και κλείνει με τον ράπερ να οδηγεί τη μηχανή του.

@mentefuerte T R E L H #fyp #foryoupage #foryou #xr1000bmw ♬ πρωτότυπος ήχος – MENTEFUERTE

Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός και ο ράπερ διατηρούσαν μια πολύ στενή και αγαπημένη φιλία και φέρεται να ήθελαν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, αλλά κανείς από τους δύο δεν το έχει παραδεχτεί μέχρι στιγμής. Στην πρόσφατη συναυλία του Mente Fuerte και της Δέσποινας Βανδή στα Ιωάννινα, ενώ οι δυο τους βρίσκονταν επί σκηνής, ο ράπερ αναφέρθηκε στο δικό του «πανσέληνο», το οποίο αποκάλεσε «Μαρία», και αποκάλυψε ότι δεν του έχει μιλήσει και ζήτησε από το κοινό να την κάνουν ταγκ στην ιστορία τους.

«Ξέρεις τι έχω πάθει; Εδώ και μια εβδομάδα η δική μου Πανσέληνος δε μου μιλάει» ανέφερε αρχικά επί σκηνής ο Mente Fuerte στη Δέσποινα Βανδή με την ίδια να του απαντά, «Α, η Πανσέληνος η δική σου δε σου μιλάει».

@mentefuerte Part2 #fyp #foryoupage #foryou #xr1000bmw ♬ πρωτότυπος ήχος – MENTEFUERTE

«Η δική μου, οπότε, θέλω όλοι να σηκώσετε τα κινητά και να κάνετε ταγκ τη Μαρία, μπας και το δει και μου απαντήσει» είπε σε άλλο σημείο ο ράπερ με την τραγουδίστρια να αναρωτιέται, «Ποια Μαρία;».

«Ποια ήρθε εδώ;» απάντησε ο ίδιος.

«Να μας πει ποια Μαρία. Το αφιερώνω εγώ στη Μαρία» είπε στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή και στη συνέχεια προχώρησαν στο τραγούδι τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments