Lifestyle

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στιγμές ευτυχίας για την οικογένειά της – Η δημόσια εξομολόγηση για τον Θέμη Σοφό

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στιγμές ευτυχίας για την οικογένειά της – Η δημόσια εξομολόγηση για τον Θέμη Σοφό

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@stam_tsimtsili)

«Στον πιο υπέροχο συνοδοιπόρο της ζωής μου...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την Παρασκευή 5/7 μια ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την αγαπημένη παρουσιάστρια να εύχεται δημόσια στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό για τα γενέθλιά του.

Μέσα από μια κοινή φωτογραφία τους και λίγα αλλά ουσιαστικά λόγια καρδιάς, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχήθηκε στον καλό της και διαδικτυακά. Να πούμε εδώ, πως η σημερινή ημέρα επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις στην παρουσιάστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Εκτός από τα γενέθλια του Θέμη Σοφού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή νωρίς το πρωί της Παρασκευής 5/7 έριξε αυλαία με το Happy Day

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλια του συζύγου της, Θέμη Σοφού

«Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο συνοδοιπόρο της ζωής μου @thsofos . Πάντα ονειρευόμουν να δημιουργήσω μια ευτυχισμένη οικογένεια και μαζί σου αυτό έγινε πραγματικότητα. Σε αγαπάμε για πολλούς λόγους και σε θαυμάζουμε για άλλους τόσους!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Νωρίτερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έστειλε τις ευχές της στον Θέμη Σοφό από τον αέρα του Happy Day. Χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως ο Θέμης Σοφός έχει τα γενέθλια του σήμερα λέγοντας «Έχει και γενέθλια σήμερα. Να τον χαίρομαι» και οι συνεργάτες της να στέλνουν τις ευχές τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments