Πολιτική

Κόντρα Κασσελάκη Γεωργόπουλου – Πυρά από Πολάκη, Θεοχαρόπουλο, Ραγκούση, Γεροβασίλη

Κόντρα Κασσελάκη Γεωργόπουλου – Πυρά από Πολάκη, Θεοχαρόπουλο, Ραγκούση, Γεροβασίλη

Πηγή Φωτογραφίας: [370616] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Σε κλίμα έντασης, με διαξιφισμούς, συνεχίζεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πρωτοκλασάτα στελέχη, όπως  Παύλος Πολάκης, Γιάννης Ραγκούσης, Όλγα Γεροβασίλη και Θανάσης  Θεοχαρόπουλος

Σε κλίμα έντασης, με διαξιφισμούς, συνεχίζεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πρωτοκλασάτα στελέχη, όπως  Παύλος Πολάκης, Γιάννης Ραγκούσης, Όλγα Γεροβασίλη και Θανάσης  Θεοχαρόπουλος βάλλουν κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ ενδεικτικό της έκρυθμης ατμόσφαιρας που επικρατεί ήταν ο διαπληκτισμός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον οικονομικό διευθυντή του κόμματος, Θύμιος Γεωργόπουλος.

Όταν ο τελευταίος συνομίλησε με δημοσιογράφους μετά το πέρας της ομιλίας του, λίγο πριν εισέλθει στην αίθουσα συνεδριάσεων, ο Στέφανος Κασσελάκης, εμφανώς ενοχλημένος του είπε: «Στα όργανα τα λέμε, Θύμιο». 

«Τους λέω τα σημεία της ομιλίας μου, πρόεδρε» απάντησε ο Θύμιος Γεωργόπουλος για να του ανταπαπαντήσει ο Στέφανος Κασσελάκης «Το ξέρεις ότι αυτό που κάνεις είναι αντικαταστατικό;». Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην οικονομικού διευθυντή του κόμματος ο οποίος διευκρίνισε ότι «τους λέω αυτά που είπα μέσα».

Νωρίτερα, στην ομιλία του ο κ. Γεωργόπουλος αναφέρθηκε στα περί «μαύρα χρήματα» λέγοντας «μαύρα ταμεία; Μαύρα χρήματα; Πώς μπορεί να γίνει ανεκτή μια τέτοιου είδους επίθεση; Τι αγάπη δείχνει για το κόμμα μας η ίδια του η ηγεσία;»  προσθέτοντας ότι «φτωχοί μπήκαμε στον αγώνα της Αριστεράς, με πρώτο τον Αλέξη Τσίπρα, και φτωχοί παραμένουμε».

Στηλίτευσε την απόλυσή του από τον Στέφανο Κασσελάκη σημειώνοντας ότι «έγινε το πρωτοφανές, όχι μόνο να απολυθώ με απόφαση Κασσελάκη από τη θέση που η Γραμματεία και η ΚΕ μου είχαν εμπιστευτεί. Αλλά και να βρεθώ κατηγορούμενος με ποινικούς όρους. Να συνδεθεί το όνομά μου με μαύρα ταμεία και ύποπτες συναλλαγές, όχι από τον αδίστακτο πολιτικό μας αντίπαλο, αλλά από την ηγεσία του ίδιου μας του κόμματος».

Στο σημείο αυτό έριξε τα «καρφιά» του τονίζοντας ότι «Είναι ένα σοβαρό πολιτικό ζήτημα που αγγίζει όλη την αριστερά, αμφισβητεί τα ηθικά της χαρακτηριστικά εκ των ένδον, έδωσε και δίνει όπλα στους «απέναντι» να πλήξουν το σκληρό πυρήνα της ηθικής μας. Με πρώτο και κύριο στόχο τον πυρήνα της ηθικής του Αλέξη Τσίπρα».

Και ξεκαθάρισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίστηκε την εποχή του Αλέξη Τσίπρα τα οικονομικά του με ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ. Με λιτότητα, με σεβασμό μέχρι το τελευταίο ευρώ, με προσωπική και κομματική εντιμότητα. Αυτός είναι ο λόγος που ούτε και οι πιο ορκισμένοι εχθροί του κόμματος δεν τόλμησαν ποτέ να μας αμφισβητήσουν σ’ αυτό το πεδίο. Φτωχοί μπήκαμε στον αγώνα της Αριστεράς, με πρώτο τον Αλέξη Τσίπρα, και φτωχοί παραμένουμε. Κι αυτό κάτι σημαίνει σε μια εποχή που άλλοι παινεύονται για τα πλούτη τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments