Πολιτική

Ο Γερουλάνος αποκάλυψε τι θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα άλλαζε στο ΠΑΣΟΚ

Ο Γερουλάνος αποκάλυψε τι θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα άλλαζε στο ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Γερουλάνος αποκάλυψε τι θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα άλλαζε στο ΠΑΣΟΚ

«Το πώς φτιάχνεις μια ομάδα ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς»

«Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα άλλαζες στο ΠΑΣΟΚ;» στην εν λόγω ερώτηση απάντησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Παύλος Γερουλάνος ο οποίος διεκδικεί την ηγεσία του κόμματος.

«Ένα πράγμα το οποίο θεωρώ κομβικό σε αυτήν τη διαδικασία και το οποίο φέρνω στο τραπέζι, είναι ότι όλη μου τη ζωή φτιάχνω εξαιρετικά δυνατές ομάδες. Το έχω κάνει στην εταιρεία μου όταν ήταν πτωχευμένη, το έχω κάνει στον τομέα επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ. Το έχω κάνει στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού» επεσήμανε ο Παύλος Γερουλάνος στη «ΒΕΡΓΙΝΑ TV» που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Οι Απέναντι», με τους δημοσιογράφους Σταύρο Οραήγογλου και Χρήστο Τσαλικίδη.

Τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να λειτουργούμε μέσα σε δυνατές, συντονισμένες και καλοκουρδισμένες ομάδες συμπλήρωσε: «Πραγματικά, ό,τι έχω πετύχει στη ζωή μου το έχω πετύχει πλαισιώνοντας τον εαυτό μου με ανθρώπους εξυπνότερους από μένα, πιο καπάτσους από εμένα σε πράγματα τα οποία εγώ δεν μπορώ να κάνω καλά, και να συντονίζω μια ομάδα η οποία μπορεί να πάει τα πράγματα μπροστά. Αυτό είναι κάτι το οποίο το υποτιμούμε πολύ συχνά, γιατί ψάχνουμε το πρόσωπο που μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Και έκλεισε την τοποθέτησή του, λέγοντας: «Ακόμα και οι μεγαλύτεροι ηγέτες που έχουν περάσει από την πολιτική, ακόμα και τα ονόματα τα οποία φτάσανε πάρα πολύ ψηλά στην καριέρα τους, είχαν γύρω τους εξαιρετικά ικανούς ανθρώπους οι οποίοι μπορούσαν να τους βοηθήσουν στο δύσκολο έργο, το οποίο έχει ένας ηγέτης.

Το πώς φτιάχνεις μια ομάδα, πώς τη συντονίζεις και την κουρδίζεις, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς και είναι κάτι που το ΠΑΣΟΚ θα το χρειαστεί στη γρήγορη διαδρομή που έχει μπροστά του, μέχρι τις επόμενες εκλογές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments