Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η ατζέντα της σημερινής κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής

ΣΥΡΙΖΑ: Η ατζέντα της σημερινής κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής

Πηγή Φωτογραφίας: [366396] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Συνεδριάζει το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συνεδριάζει το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μ. Αλεξάνδρου 2, Πλατεία Καραϊσκάκη). Οι εργασίες της Κ.Ε. θα ξεκινήσουν στις 10 π.μ. με την εισήγηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη.

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, που θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες και, συγκεκριμένα, στις 10 το πρωί, αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον «δικό του» ΣΥΡΙΖΑ, τις αλλαγές που θέλει να κάνει στο κόμμα, αλλά και το πλαίσιο των συνεργασιών στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Και όλα αυτά, στον απόηχο των έντονων εσωκομματικών αναταράξεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί «μαύρου χρήματος» στα κόμματα, η απόφαση για το κλείσιμο της «Αυγής» και, κυρίως, τα όσα είπε τις προηγούμενες ημέρες για τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και των διαφωνιών που εκφράστηκαν δημόσια από στελέχη του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι οι εξελίξεις αυτές έχουν ως ορίζοντας τις αλλαγές που θα προωθηθούν στο συνέδριο του φθινοπώρου, που έχει ανακοινώσει ο Στέφανος Κασσελάκης, και ενώ έχει συγκροτηθεί ήδη επιτροπή που θα συζητήσει και θα επεξεργαστεί τις καταστατικές αλλαγές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments