Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζει τον Τσερέλα από την Τζια μόνο με την πετσέτα του

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζει τον Τσερέλα από την Τζια μόνο με την πετσέτα του

Πηγή Φωτογραφίας: Instgram/(@athinao1konomakou)

Ρομαντική απόδραση στην Τζια για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Μπρούνο Τσερέλα. Οι κοινές αναρτήσεις και τα σέξι στιγμιότυπα.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και μετά τον χωρισμό με τον Φίλιππο Μιχόπουλο είναι ξανά ερωτευμένη.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι σε σχέση με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα.

Και αν κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει το μεταξύ τους ειδύλλιο, πολλές είναι οι διαδικτυακές κινήσεις που τους “προδίδουν” το τελευταίο διάστημα. Από τις τρυφερές στιγμές στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ μέχρι το σχόλιο του Μπρούνο Τσερέλα κάτω από ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου, την οποία παρομοίασε με τη Σακίρα, το ζευγάρι αφήνει τα ίχνη του και δεν κρύβει τον έρωτά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Το ίδιο έκαναν και πριν μερικές ώρες όταν οι δυο τους ταξίδεψαν στην Τζια για ένα ρομαντικό διήμερο, όπου απόλαυσαν το απέραντο γαλάζιο αλλά και τις ανέσεις της ξενοδοχειακής μονάδας που διαμένουν.

Η Αθηνά Οικονομάκου φορώντας το μπικίνι της ανάρτησε βίντεο την ώρα που κολυμπούσε στην πισίνα του δωματίου τους, ενώ βρέθηκαν και σε παραλία του νησιού, όπου έβγαλαν μία παρόμοια φωτογραφία.

Η Αθηνά Οικονομάκου στην Τζια

Τη δική του ανάρτηση από το νησί έκανε και ο Μπρούνο Τσερέλα, ο οποίος έγραψε στα ελληνικά “Πρώτες μέρες από τις αληθινές διακοπές!”, αναρτώντας μερικές στιγμές από την κοινή απόδραση με τη νέα του σύντροφο.

Μάλιστα, στην πρώτη φωτογραφία, ο μπασκετμπολίστας στέκεται στην άκρη της πισίνας και ποζάρει με φόντο το απέραντο γαλάζιο, φορώντας μόνο την πετσέτα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments