Πολιτική

«Καρφιά» Κασσελάκη στον Τσίπρα και προειδοποιήσεις μέλη του ΣΥΡΙΖΑ [vid]

«Καρφιά» Κασσελάκη στον Τσίπρα και προειδοποιήσεις μέλη του ΣΥΡΙΖΑ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Καρφιά» Κασσελάκη στον Τσίπρα και προειδοποιήσεις μέλη του ΣΥΡΙΖΑ [vid]

Όποιος στηρίζει το κόμμα του οφείλει να αναγνωρίζει τον ηγετικό ρόλο τόσο του κόμματος όσο και τον πρωταγωνιστικό του προέδρου του, διαμήνυσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Όποιος στηρίζει το κόμμα του οφείλει να αναγνωρίζει τον ηγετικό ρόλο τόσο του κόμματος όσο και τον πρωταγωνιστικό του προέδρου του, διαμήνυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, στέλνοντας σαφές μήνυμα τόσο στον Αλέξη Τσίπρα, όσο και σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν λόγο για μελλοντική συνεργασία των κεντροαριστερών δυνάμεων, με αφορμή τα τεκταινόμενα στις γαλλικές εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «όταν οι προοδευτικές δυνάμεις παραμερίζουν το “εγώ”, αφήνουν τη διαίρεση και βάζουν μπροστά το “εμείς” και το “μαζί”, τότε μπορούν ανατρέψουν τα προγνωστικά και να πετύχουν μια ιστορική νίκη. Και ας μη γελιόμαστε, το Γαλλικό μάθημα δεν αφορά μόνο τη Γαλλία. Αφορά όλη την Ευρώπη. Και την Ελλάδα, προφανώς».

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι οποιαδήποτε σύγκλιση με το ΠΑΣΟΚ θα γίνει σταδιακά και στη βάση προγραμμάτων.

Ειδικότερα, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι «η σύγκλιση πρέπει να γίνει σταδιακά σε βάση προγραμμάτων. Δεν είναι το ίδιο με τις μονοεδρικές περιφέρειες. Θεωρώ σημαντικό για όλους τους βουλευτές μηδενός εξαιρουμένου να πουν ξεκάθαρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει οποιαδήποτε πρωτοβουλία για σύγκλιση στην ευρύτερη Αριστερά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments