Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Κοστίνια!

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Κοστίνια!

Πηγή Φωτογραφίας: [370681] ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Λίγη ώρα μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο Κοστίνια ανακοινώθηκε και επισήμως από τον Ολυμπιακό

Λίγη ώρα μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο Κοστίνια ανακοινώθηκε και επισήμως από τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε συμφωνήσει από τον Ιανουάριο με τη Ρίο Άβε για την απόκτησή του, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Ο 24χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ κόστισε 2,5 εκατ. ευρώ στους «ερυθρόλευκους», με την ΠΑΕ να επισημοποιεί την απόκτησή του, μία μέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, αναφέροντας τα εξής στη σχετική ανακοίνωση…

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου δεξιού μπακ Ζοάο Πέδρο Λουρέιρο ντα Κόστα ή αλλιώς Κοστίνια. Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 2000 και σε νεαρή ηλικία εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών των Πόρτο και Μπράγκα.

Ακολούθησε η Ρίο Άβε, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Μάιο του 2018. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 37 συμμετοχές με τη Ρίο Άβε, σημείωσε πέντε γκολ και έδωσε έξι ασίστ.

Έχει φορέσει 121 φορές τη φανέλα της και είναι διεθνής με την U18, την U19, την U20 και την U21 της εθνικής Πορτογαλίας.

Κοστίνια, καλώς ήλθες στον Ολυμπιακό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments