Ελλάδα

Ψυχικό: Τα δρομολόγια του 44χρονου με το σκούτερ, που το έκρυβε σε υπόγειο πάρκινγκ στο Μαρούσι

Ψυχικό: Τα δρομολόγια του 44χρονου με το σκούτερ, που το έκρυβε σε υπόγειο πάρκινγκ στο Μαρούσι

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 54ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο φερόμενος ως δράστης της εκτέλεσης του 54χρονου στο Ψυχικό εντοπίζεται την ημέρα της εν ψυχρώ δολοφονίας να φεύγει από υπόγειο χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Μαρούσι και να κατευθύνεται στην εταιρεία του 54χρονου τοπογράφου

Τα δρομολόγια που ακολούθησε με το σκούτερ του ο 44χρονος, που συνελήφθη για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, αποτυπώνονται καρέ-καρέ σε κάμερες ασφαλείας που τον κατέγραψαν να φεύγει από υπόγειο πάρκινγκ στο Μαρούσι.

Έγκλημα στο Ψυχικό: Όλα τα δρομολόγια του 44χρονου με το σκούτερ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές Αρχές, ο φερόμενος ως δράστης της εκτέλεσης του 54χρονου στο Ψυχικό εντοπίζεται την ημέρα της εν ψυχρώ δολοφονίας να φεύγει από υπόγειο χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Μαρούσι και να κατευθύνεται, όπως τελικά αποδείχτηκε, στην εταιρεία του 54χρονου, όπου και γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος. 

Μία ημέρα πριν από το έγκλημα, το μαύρο σκούτερ που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία εντοπίζεται να εξέρχεται γύρω στις 7 το πρωί από τον χώρο στάθμευσης, ενώ μιάμιση ώρα αργότερα το σκούτερ έχει καταγραφεί και από άλλη κάμερα στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Λίγο αργότερα, από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης βγαίνει μια μαύρη μηχανή μεγάλου κυβισμού, η οποία ανήκει στον 44χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του τοπογράφου.

Στις 2 Ιουλίου, την ημέρα του εγκλήματος, σχεδόν στις 7 το πρωί, η μαύρη μηχανή μεγάλου κυβισμού εισέρχεται στο πάρκινγκ και λίγα λεπτά αργότερα το μαύρο σκούτερ εξέρχεται από αυτό.

Μετά τη δολοφονία, το σκούτερ επιστρέφει στο πάρκινγκ και η μαύρη μηχανή «συλλαμβάνεται» για άλλη μία φορά να φεύγει από τον χώρο.

Σχεδόν 16 ώρες μετά τη δολοφονία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 2ας Ιουλίου, το σκούτερ φεύγει από το πάρκινγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments