Lifestyle

Την κοιτούσαν οι γείτονες να κάνει ακροβατικά στη ταράτσα: Τα κόλπα της Δανάη Μπάρκα με το μαγιό

Την κοιτούσαν οι γείτονες να κάνει ακροβατικά στη ταράτσα: Τα κόλπα της Δανάη Μπάρκα με το μαγιό

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/danai_barka

Δείτε την φωτογραφία

Η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές, λίγες μέρες μετά το τέλος της εκπομπής της και μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο instagram στιγμές που ζει.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του MEGA σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύει σειρά φωτογραφιών, στις οποίες φαίνεται να χαλαρώνει και να παίζει με τον σκύλο της.

Μάλιστα, συνοδεύει τις φωτογραφίες με τη λεζάντα «Έχει άλλη χάρη να ξυπνάς… Λίγο πιο αργά. Καλημέρα. Καλή εβδομάδα κουκλάκια!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

Πριν λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη” είχε δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες από διακοπές που είχε κάνει στη Σέριφο και είχε υπογραμμίσει: «Εκεί θα ήθελα να είμαι τώρα. Να χαζεύω τα κύματα, να ακούω τιτιβίσματα, να σιγοτραγουδάω, να μιλάω με τον Κώστα, να μην έχει σήμα το κινητό μου, να μην αναλύω τις ευθύνες που αποκτώ όσο περνάει ο καιρός, να σκέφτομαι αυτά που λέει ο Γιώργος και να ονειρεύομαι την ζωή μου. Τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω; Δεν έχω ιδέα. Ξέρω όμως τι θέλω να κάνω πριν μεγαλώσω. Θέλω να με αγαπάω, θέλω να με αγαπούν, θέλω να αγαπάω, θέλω να μπορώ να ζώ χωρίς να σκέφτομαι τι θα πουν οι άλλοι, θέλω να κάνω ό,τι μου λέει η καρδιά μου, θέλω να απελευθερωθώ από ανασφάλειες, θέλω να συνυπάρχω με ανθρώπους που θαυμάζω, θέλω να χαμογελάω αληθινά, θέλω να χαμογελάει η γιαγιά μου, θέλω να νιώθω χρήσιμη, θέλω να κάνω ότι περνάει απ’ το χέρι μου για να χαμογελάνε περισσότεροι άνθρωποι γύρω μου.Εσείς; Έχετε σκεφτεί τι θέλετε να κάνετε πριν μεγαλώσετε;».

Η Δανάη Μπάρκα “αποτελείωσε” την Αθηναΐς Νέγκα: «Να μην πήγαινες, δεν σε υποχρέωσε κανείς για την Σάττι»

H Δανάη Μπάρκα τα έχωσε στην Αθηναΐδα Νέγκα με αφορμή την μπηχτή της στα βραβεία Ma στη Μαρίνα Σάττι για το… χασμουρητό στη Eurovision.

Αρχικά είπε η Δανάη σε έντονο ύφος:: «Σαφώς και δεν πλήττεται η Μαρίνα. Όσοι την αγαπούσαμε την αγαπάμε, μη σας πω και λίγο παραπάνω μετά από το χθεσινό. Η Αθηναΐς Νέγκα μιλάει σαν να την υποχρέωσαν να πάει στα MAD, ενώ τα MAD είναι μία γιορτή που, αν μπορείς πας, αν όχι δεν πας. Αυτή η δήλωση σε σχέση με το “ένιωσα αμήχανα που θα βράβευα τη Μαρίνα”… Ξέρεις από πριν ποιον θα βραβεύσεις. Μην πας, αν είναι έτσι».

Και πρόσθεσε: «Μπορείς πολύ ευγενικά να πεις στους διοργανωτές ότι θα ήθελες να βραβεύσεις κάποιον άλλο. Σίγουρα θα μπορούσε να γίνει κάτι αλλιώς».

Και συνέχισε λέγοντας: «Και άλλες γυναίκες ήθελαν να τοποθετηθούν, όπως η Δέσποινα Βανδή και η Κατερίνα Λιόλιου, για κοινωνικά θέματα. Τέτοιες στιγμές μπορεί να υπάρξουν, όλοι μπορούμε να πούμε πράγματα τη λάθος στιγμή. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το πού και πώς τοποθετείσαι. Να επαναφέρεις τώρα κάτι που έχει περάσει σε μία γιορτή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments