Πολιτική

Κεχαγιά: Δεν πλήττουμε ποτέ στον ΣΥΡΙΖΑ – Είμαστε ένα κόμμα εν κινήσει [vid]

Κεχαγιά: Δεν πλήττουμε ποτέ στον ΣΥΡΙΖΑ – Είμαστε ένα κόμμα εν κινήσει [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κεχαγιά: Δεν πλήττουμε ποτέ στον ΣΥΡΙΖΑ – Είμαστε ένα κόμμα εν κινήσει [vid]

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε είχε ούτε έχει trolls»

Είμαστε ένα κόμμα εν κινήσει, θα ανασυγκροτηθούμε θα κάνουμε το καταστατικό μας συνέδριο και θα διεκδικήσουμε τη διακυβέρνηση της χώρας», τόνισε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεγαγιά για τις εξελίξεις στο κόμμα.

«Δεν πλήττουμε ποτέ γιατί φροντίζει και η κυβέρνηση. Η επιβολή της εξαήμερης εργασίας με την οποία μας διαπομπεύουν στο εξωτερικό και η κυβέρνηση να λέει ότι πρόκειται για fake news είναι απαράδεκτη», τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αναφορικά με τις σχέσεις του πρώην προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα και του νυν Στ. Κασσελάκη, η κ. Κεχαγιά υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει μια υποβόσκουσα ένταση και ρήξη μεταξύ των δύο προσώπων».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε είχε, ούτε έχει trolls και όπως είπε ο κ. Κασσελάκης χθες, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει και τους εργαζομένους του κόμματος και δεν υπάρχουν μαύρα χρήματα», σημείωσε.

«Κοιτάζουμε μπροστά και παίρνουμε πρωτοβουλίες» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τις διαγραφές, αναφέρθηκε στη δήλωση Κασσελάκη ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «μέσα στα όργανα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Όταν όμως παίρνονται αποφάσεις από τα συλλογικά όργανα, δεν μπορείς να τις ακυρώνεις.».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments