Trash

Αλίσα Σμιντ: Τα δάκρυα της πιο σέξι αθλήτριας στον κόσμο όταν έμαθε ότι προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αλίσα Σμιντ: Τα δάκρυα της πιο σέξι αθλήτριας στον κόσμο όταν έμαθε ότι προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/alicasmd

«Το μεγαλύτερο όνειρό μου έγινε πραγματικότητα» έγραψε η Σμιντ σε ανάρτησή της στο Instagram

Τις συγκινητικές στιγμές που βίωσε όταν έμαθε ότι θα βρεθεί στο Παρίσι για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Αλίσα Σμιντ, η δρομέας που έχει χαρακτηριστεί ως η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο.

«Όταν λαμβάνεις το τηλεφώνημα ότι βρίσκεσαι στην ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες» έγραψε η Σμιτ στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε στο TikTok.

Στο βίντεο φαίνεται η Σμιντ να σκουπίζει τα δάκρυα από τα μάτια της, ενώ μιλάει στο τηλέφωνο.

@alicaschmidt My biggest dream came true 🥺 #teamdeutschland #olympics #paris #parisolympics2024 ♬ Scott Street (Slowed Down) – Phoebe Bridgers

Η Σμιντ, η οποία στο Παρίσι θα αγωνιστεί με την ομάδα 4Χ400 της Γερμανίας, έκανε ανάρτηση και στο Instagram κάνοντας λόγοα για το «μεγαλύτερο όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

«Το μεγαλύτερο όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Σε λιγότερο από έναν μήνα, θα είμαι στο Παρίσι για να δημιουργήσω αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Αυτή η σκέψη ήταν το καθημερινό κίνητρό μου για πολλά χρόνια, θυμίζοντας μου γιατί είναι σημαντικό να μην τα παρατάς ποτέ» έγραψε η Σμιντ.

Στην ίδια ανάρτηση η δρομέας ευχαρίστησε τους δικούς της ανθρώπους και την ομάδα της «που πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν στο ταξίδι μου ως αθλήτρια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments