Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τίτλοι τέλους με τον Γιόβετιτς!

Ολυμπιακός: Τίτλοι τέλους με τον Γιόβετιτς!

Πηγή Φωτογραφίας: [369899] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Στέβαν Γιόβετιτς έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό αφού το συμβόλαιό του έληξε και δεν θα ανανεωθεί, με τον ίδιο να αποχαιρετά τους «ερυθρόλευκους» μέσω των social media

Ο Στέβαν Γιόβετιτς έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό αφού το συμβόλαιό του έληξε και δεν θα ανανεωθεί, με τον ίδιο να αποχαιρετά τους «ερυθρόλευκους» μέσω των social media, όπου ευχαρίστησε διοίκηση, προπονητή, συμπαίκτες και οπαδούς, τονίζοντας πως έγραψαν ιστορία με την κατάκτηση του Europa Conference League.

Ο 34χρονος Μαυροβούνιος επιθετικός συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία στην οποία έχει στα χέρια του το ευρωπαϊκό τρόπαιο που κατέκτησε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φιορεντίνα και στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stevan Jovetic (@stevanjovetic)

«Οι αποχαιρετισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι αλλά είναι πολύ πιο εύκολοι όταν γράφεις ιστορία πριν φύγεις. Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για αυτή την επιτυχία! Πρόεδρος Μαρινάκης, Αντόνιο Κορντόν, Χοσέ Ιγνάσιο και Ντιέγκο Μαρτίνες, οι άνθρωποι που με έφεραν στον Ολυμπιακό. Οι συμπαίκτες μου, τα λιοντάρια μου, απλά ξέρουμε μέσα στο καμαρίνι τι περάσαμε για να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το επιτελείο του, προπονητές φυσικής κατάστασης, ιατρικό προσωπικό, διατροφολόγος, σεφ και kit men! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον 12ο παίκτη μας όλη τη σεζόν, τους απίστευτους οπαδούς μας. Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα αλλά η ατμόσφαιρα που φτιάχνετε είναι μοναδική!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments