Αθλητισμός

Πρόβλημα με Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΟΚ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ//EUROKINISSI

Πρόβλημα με Οζντόεφ

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Γκενκ την Τετάρτη (10/07, 19:00, Novasports 2).

Ο Ρώσος υπέστη διάστρεμμα και ξεκίνησε θεραπείες, την ώρα που ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

«Οι μέρες περνούν στην Ολλανδία, η δουλειά συνεχίζεται. Την Τρίτη (09.07) η μέρα περιελάμβανε δουλειά ενόψει της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Γκενκ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και στη συνέχεια η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ και δούλεψε εναλλάξ στις στατικές φάσεις και στο κομμάτι της τακτικής, ενώ στο φινάλε διεξήχθη κι οικογενειακό διπλό.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Δευτέρας (08.07) κι έμεινε εκτός προγράμματος. Ο Ρώσος μέσος υποβλήθηκε σε θεραπεία και θα μείνει εκτός του επικείμενου φιλικού με τους Βέλγους, αντίθετα με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ , που συμμετείχε στην προπόνηση κι έδειξε πως ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Την Τετάρτη (10.07) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στις 19:00, ώρα Ελλάδας, την Γκενκ στο Χορστ, σε ένα φιλικό δύο ημιχρόνων, που θα διαρκέσουν 60 λεπτά το καθένα», αναφέρει το ενημερωτικό μήνυμα του Δικεφάλου του Βορρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments