Ελλάδα

«Για τον ΕΦΚΑ είμαι… άντρας»–Η απίστευτη καταγγελία εγκύου στην προσπάθειά της να πάρει το επίδομα μητρότητας

«Για τον ΕΦΚΑ είμαι… άντρας»–Η απίστευτη καταγγελία εγκύου στην προσπάθειά της να πάρει το επίδομα μητρότητας

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//«Για τον ΕΦΚΑ είμαι… άντρας» – Η απίστευτη καταγγελία εγκύου στην προσπάθειά της να πάρει το επίδομα μητρότητας

Η ανάρτησή της στα social media

Σε μια απίστευτη καταγγελία σχετικά με τα συστήματα του ΕΦΚΑ προχώρησε μια έγκυος γυναίκα.Όπως λέει, μπήκε στον ΕΦΚΑ για να ενημερωθεί για το επίδομα μητρότητας και τις άδειες που δικαιούται και έλαβε αυτοματοποιημένο μήνυμα που την ενημέρωνε πως αυτά αφορούν πολίτες γυναικείου φύλου.

«Για τον ΕΦΚΑ είμαι άντρας», λέει χαρακτηριστικά η κυρία Μαρία Πιτσιδήμου, μιλώντας στον «ΣΚΑΪ». «Μου είπαν πως θα πρέπει να πάω με το πιστοποιητικό γέννησης από κοντά. Το είδα στα ατομικά μου στοιχεία στον ΕΦΚΑ. Μου έβγαλε αυτοματοποιημένο μήνυμα στην πλατφόρμα maternity, το οποίο έγραφε πως το επίδομα αφορά πολίτες γυναικείου φύλου», ανέφερε.

«Αρχικά κάλεσα το 1555 και υπήρχε ένας μαραθώνιος τηλεφωνημάτων, διότι κανείς δεν γνώριζε πώς έγινε αυτό και τι έγινε. Έκανα ένα διαδικτυακό ραντεβού, με ενημερώσανε ότι θα έπρεπε να πάω στο μητρώο του ΕΦΚΑ και να κλείσω διά ζώσης ένα ραντεβού. Ρώτησα για το ποια έγγραφα έπρεπε να έχω μαζί μου. Σχετικά με τα έγγραφα που θα έπρεπε να προσκομίσω, μου ζήτησαν εκκαθαριστικό μέχρι και πιστοποιητικό γέννησης», πρόσθεσε η Μαρία Πιτσιδήμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments