Ελλάδα

Κύκλωμα εκβιαστών: Κοιτούν και ψηλότερα από τη «Νάνσυ» οι Αρχές [vid]

Κύκλωμα εκβιαστών: Κοιτούν και ψηλότερα από τη «Νάνσυ» οι Αρχές [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Κύκλωμα εκβιαστών: Κοιτούν και ψηλότερα από τη «Νάνσυ» οι Αρχές [vid]

«Ντόμινο» από τη δράση του κυκλώματος

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με το κύκλωμα εκβιαστών, όπου συμμετείχαν δημοτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, το οποίο εξάρθρωσε πολύ πρόσφατα η Ελληνική Αστυνομία.

Οι Αρχές, πάντως, φέρεται να «κοιτούν» και ψηλότερα από τη φερόμενη ως επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης, που έχει ήδη συλληφθεί. Όπως ανέφερε ο σύμβουλος έκδοσης του «Οικονομικού Ταχυδρόμου», Νίκος Φιλιππίδης, υποστήριξε πως η αγορά βοά ότι υπάρχει άνθρωπος ψηλότερα από τη «Νάνσυ» σε θέση-κλειδί.

«Υπήρχε γνώση, ανοχή ή και συνεργασία; Όλα αυτά διερευνώνται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και συμπλήρωσε: «Υπάρχει έντονη φημολογία στην αγορά της Αθήνας, που φτάνει σε πρόσωπο σε θέσεις-κλειδιά», που βρίσκονται στις θέσεις τους χρόνια και μπορούν «να αποφασίζουν και να εγκρίνουν».

«Ντόμινο» από τη δράση του κυκλώματος

Παράλληλα, η δράση του κυκλώματος των εκβιαστών, που φαίνεται πως έχει απλώσει τα «πλοκάμια» του σε όλο το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, εκτείνεται χρονικά τόσο που δημιουργεί μια σειρά από προβλήματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή του «MEGA», «LIVE News», ανακοινώσεις αναμένονται από μια σειρά φορείς που περιμένουν να δουν την έκταση του θέματος, οι οποίες θα θέσουν το ζήτημα του επαναλέγχου πάρα πολλών αδειών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments