Διεθνή

Αυτός είναι ο δολοφόνος με τη βαλλίστρα στη Βρετανία – Είναι πρώην της μικρής κόρης του σχολιαστή του BBC

Αυτός είναι ο δολοφόνος με τη βαλλίστρα στη Βρετανία – Είναι πρώην της μικρής κόρης του σχολιαστή του BBC

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Αυτός είναι ο δολοφόνος με τη βαλλίστρα στη Βρετανία – Είναι πρώην της μικρής κόρης του σχολιαστή του BBC

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του ανθρώπου που ξεκλήρισε με βαλλίστρα την οικογένεια του σχολιαστή αγώνων του BBC Τζον Χαντ και πρόκειται για πρώην φίλο της μικρής κόρης του δεύτερου.

Δράστης είναι ο 26χρονος Kyle Clifford που διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με την 26χρονη Λουίζ Χαντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το κίνητρο του μακελειού, με τον άνδρα να σκοτώνει την 61χρονη Κάρολ, την 28χρονη Χάνα και την 26χρονη Λουίζ Χαντ χρησιμοποιώντας μια βαλλίστρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τζον Χαντ επιστρέφοντας σπίτι εντόπισε την οικογένεια του βαριά τραυματισμένη, ενώ οι τρεις γυναίκες φέρεται να ήταν δεμένες.

Αμέσως, έφτασε ασθενοφόρο στο σημείο και τις μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά εξέπνευσαν λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων τους.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του

Πλέον, οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 26χρονου, προειδοποιώντας τον κόσμο να μην τον πλησιάσει αν τον δει, καθώς πιστεύεται ότι είναι βαριά οπλισμένος και πιθανώς κουβαλάει κι άλλα όπλα, πέρα από τη βαλλίστρα.

Σύμφωνα με τον Τζον Σίμπσον, τον αρχηγό της αστυνομίας του Χερτφορντσάιρ, οι ερευνητές εκτιμούν ότι η επίθεση ήταν «στοχευμένη» εναντίον των θυμάτων.

Απευθυνόμενος στον ύποπτο, τον κάλεσε να «έλθει σε επικοινωνία με την αστυνομία».

Η υπουργός Εσωτερικών Ιβέτ Κούπερ χαρακτήρισε, σε ανάρτησή της στο Χ, αυτή την επίθεση «βαθιά σοκαριστική».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments